• امروز : سه شنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 21 October - 2025

اطلاعیه ها

حذف ارز ترجیحی انسولین: کمبود، افزایش قیمت، عوارض بلند مدت دیابت چرا کشف تریاک در ایران ۵۰ درصد کاهش یافت؟ شاخص آلودگی هوای تبریز امروز سه شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ نوین: با این وضع خط آهن خاوران تا پنج سال آینده هم تمام نمی‌شود همین‌ها به سفارتخانه‌ها یورش بردند، زنان بدون حجاب زیادی در مراسم تشییع فرماندهان شهید اشک ریختند دانشجویان خارجی، سفیران پنهان دیپلماسی علمی در تبریز هشدار اژه‌ای نسبت به افزایش طلاق، تأخیر ازدواج و بحران فرزندآوری دو تبعه خارجی متهم به قتل دستگیر شدند بیماری ای که همراه استرس سراغ تان می‌آید برخورد خونین قطار مشهد-تبریز با گله گوسفند/۱۱۳ راس گوسفند تلف شدند معرفی ناصر غلامی هوجقان به عنوان عضو هیئت رئیسه انجمن کونگ فو آزاد استان آذربایجان شرقی کلاهبرداری که سکه‌ های طلای تقلبی در بازار مرند توزیع میکرد دستگیر شد پیگیری مشکلات کشاورزی قلی‌بیگلو و تأمین نهاده‌های دامی عشایر خداآفرین بازداشت عاملان ایجاد ناامنی در یکی از پمپ‌بنزین‌های شهرستان میانه حضور عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در جمع اعضای شورای راهبردی جمعیت فرهنگیان و فرهیختگان ایران اسلامی

3

کیفیت کالاهای اساسی باید در کنار کمیت ارتقا یابد/ذخایر کالاهای اساسی استان در وضعیت مطلوب قرار دارد

  • کد خبر : 30010
  • 14 مهر 1404 - 16:22
کیفیت کالاهای اساسی باید در کنار کمیت ارتقا یابد/ذخایر کالاهای اساسی استان در وضعیت مطلوب قرار دارد

به گزارش باخیش خبر، طاهر روحی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت کالاهای اساسی گفت: توجه به کیفیت در کنار کمیت، یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت اقتصادی استان است و این رویکرد می‌تواند ضمن پاسخگویی به نیازهای مردم، سطح سلامت جامعه را نیز […]

به گزارش باخیش خبر، طاهر روحی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت کالاهای اساسی گفت: توجه به کیفیت در کنار کمیت، یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت اقتصادی استان است و این رویکرد می‌تواند ضمن پاسخگویی به نیازهای مردم، سطح سلامت جامعه را نیز ارتقا دهد.

وی با اشاره به جایگاه استان در تولیدات غذایی کشور افزود: آذربایجان شرقی به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید مواد غذایی در کشور شناخته می‌شود و باید از این ظرفیت برای عرضه کالاهای سالم، استاندارد و باکیفیت استفاده کنیم.

روحی با تأکید بر اهمیت بهبود کیفیت کالای سبد خانوار اظهار داشت: استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی استان به‌ویژه دانشگاه تبریز در زمینه صنایع غذایی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای کیفیت آن به ویژه نان و سایر محصولات غذایی داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همچنین وضعیت ذخیره کالاهای اساسی در استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با مدیریت صحیح و هماهنگی دستگاه‌های متولی، ذخایر کالاهای اساسی در شرایط مناسبی قرار دارد و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همکاری دستگاه‌های اجرایی، نهادهای علمی و بخش خصوصی در کنار نظارت دقیق می‌تواند به بهبود کیفیت کالاهای اساسی منجر شود و در نهایت رضایتمندی مردم را به همراه داشته باشد.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=30010

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.