• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

همایش ملی همه برای ایران جوان در ارس برگزار شد نجات شهروند مراغه ای توسط پلیس مراغه از خود کشی دیدار مدیرعامل بانک تجارت کشور با رئیس اتاق بازرگانی تبریز برگزاری اردوی مشترک تیم ملی بزرگسالان وجوانان جودو بهره برداری از درمانگاه تخصصی شهیدمحمد حاج علیزاده سپاه مرند سی و هفتمین دوره تور بین المللی دوچرخه سواری ایران – آذربایجان ۶ الی ۱۰ خرداد جاری در ۵ مرحله برگزار می شود. تجلیل از برگزیدگان مسابقه فرهنگی دهه کرامت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کسب رتبه‌های برتر بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی توسط منتخبین آذربایجان شرقی معوقات یارانه‌ای نانوایان تبریز یکجا پرداخت شد پدر سنگدل میانه ای ۳ پسر خردسالش را کشت/ و خود اقدام به خودکشی کرد کف‌سازی ۵۰۰۰ مترمربعی پیاده راه اراضی میدان تیر دفتر رئیس جمهور: بیمارانی که دکتر پزشکیان جراحی کرد، در سلامت کامل هستند رگبار و رعد و برق در نقاط مختلف کشور آیا شکستن قولنج منجر به آرتروز می‌شود؟ پیک کرونای جدید در راه ایران؛ این سویه چقدر خطرناک است؟

0

قدرشناسی، افسردگی نوجوانان را کاهش می‌دهد

  • کد خبر : 11927
  • 20 فروردین 1404 - 7:06

پژوهشگران صدها دانش‌آموز دبیرستانی را در چین زیر نظر گرفتند و دریافتند که الگوهای متمایز در نحوه شکل‌گیری قدرشناسی در طول زمان، با میزان افسردگی آن‌ها مرتبط است.

یافته‌های جدید روانشناسان نشان می‌دهد قدرشناسی با کاهش افسردگی نوجوانان مرتبط است.

وبگاه سای‌پُست در گزارشی آورده است: یافته‌های جدید نشان می‌دهد نوجوانانی که با گذشت زمان قدرشناس‌تر می‌شوند، کمتر دچار افسردگی می‌شوند و عزت نفسشان افزایش می‌یابد.

پژوهشگران صدها دانش‌آموز دبیرستانی را در چین زیر نظر گرفتند و دریافتند که الگوهای متمایز در نحوه شکل‌گیری قدرشناسی در طول زمان، با میزان افسردگی آن‌ها مرتبط است.

پژوهشگران یک سؤال مهم را بررسی کردند و آن اینکه تغییرات قدرشناسی در دوران راهنمایی چگونه بر سلامت روان یک جوان تأثیر می‌گذارد؟ بسیاری از پژوهش‌های قبلی نشان داده‌اند که قدرشناسی و افسردگی با هم مرتبط هستند؛ اما بیشتر این پژوهش‌ها بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده در یک مقطع زمانی خاص انجام شده است.

تعداد کمی از پژوهش‌ها به چگونگی تغییر قدرشناسی طی دوران نوجوانی یعنی دوره‌ای از زندگی که مشخصه آن رشد عاطفی، فشار تحصیلی و چالش‌های اجتماعی است، پرداخته‌اند. از آن‌ هم کمتر، پژوهش‌هایی است که این موضوع را بررسی کرده‌ است که چگونه عزت نفس ممکن است بر ارتباط میان قدرشناسی و افسردگی در طول زمان تأثیر بگذارد.

هدف پژوهش جدید، جبران نبود اطلاعات کافی در این زمینه با پیگیری وضعیت دانش‌آموزان در سه مرحله در طول ۲ سال بود که از کلاس هشتم شروع شد و در کلاس نهم پایان یافت.

۶۶۰ دانش‌آموز ۲ مدرسه راهنمایی در شهر گوانگجو در چین در این پژوهش شرکت کردند. آن‌ها در ابتدای کار، تقریباً ۱۳ ساله بودند. در هر مرحله، دانش‌آموزان پرسشنامه‌هایی را تکمیل کردند که میزان قدرشناسی، عزت نفس و افسردگی آن‌ها را اندازه‌گیری می‌کرد. قدرشناسی با استفاده از یک مقیاس ۶ گزینه‌ای اندازه‌گیری شد که از دانش‌آموزان می‌پرسید که «احساس قدرشناسی آن‌ها نسبت به افراد و تجربیات زندگی‌شان چقدر است؟»

لیویو هوانگ (Liuyue Huang)، یکی از اعضای گروه پژوهشی، توضیح داد: قدرشناسی منبعی پویا است که می‌توان آن را با تمرین پرورش داد و فواید آن در عزت نفس مشخص می‌شود و سلامت روان را افزایش می‌دهد.

وی توصیه کرد: برای تقویت قدرشناسی نوجوانان به آن‌ها کمک کنید در زندگی‌شان تمرین‌های کوچک انجام دهند؛ به عنوان مثال یک دفتر قدرشناسی داشته باشند و با تکمیل آن به سوی افزایش تاب‌آوری در جهانی سرشار از چالش گام بردارند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=11927

اخبار مشابه:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.