• امروز : شنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 25 October - 2025

اطلاعیه ها

روایت‌های کمتر شنیده‌شده ۲ بازیگر کیارستمی در پی مرگ احمد احمدپور سفر در زمان؛ «اصغر سمسارزاده» در کنار «جمیله» و در دهه ۵۰/ عکس سفر در زمان؛ «بهروز وثوقی» در کنار «داریوش اقبالی» با چهره متفاوت در اواخر دهه ۴۰/ عکس شبهه معروف درباره حضرت یوسف (ع)/ ماجرای بی احترامی یوزارسیف به پدرش درست است؟ زینبیون، پیام‌رسان حماسه حسینی جسد کوهنورد سقوط‌ کرده در دامنه ارتفاعات «رگه‌روه» کوهنانی پیدا شد اتباع ‌بدون گذرنامه نمی توانند وارد ایران شوند/ اعتبار روادید اتباع، ۹ ماهه است دستگیری اعضای شورای شهر و کارکنان شهرداری ملکان ۸ طلا ۱۴ نقره ۱۶ برنز حاصل کاراته کاران نونهال مرندی در رقابت های قهرمانی استان اجتماع بزرگ زینبیون ایران و جهان در مصلی اعظم تبریز تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استانداران طبق برنامه هفتم وظیفه دولت است رهبر معظم انقلاب تحقیر مسوولان منطقه از سوی ترامپ را تلافی کردند ۷ نشانه مهمی که باورتان نمی‌شود نشان دهنده تومور مغزی هستند بارندگی صفر در ۲۱ استان/ ۲۲ سد به لحاظ موجودی مخزن اوضاع بحرانی دارند واکنش وزیر بهداشت به کیفیت واکسن آنفلوآنزای ایرانی

3

جایگاه‌ ویژه‌ای باقلوا در فرهنگ و سنت گوگانی ها/ لزوم توانمندسازی کارگاه‌های سنتی تولید باقلوا در گوگان

  • کد خبر : 324
  • 30 آبان 1403 - 14:33
جایگاه‌ ویژه‌ای  باقلوا در فرهنگ و سنت گوگانی ها/ لزوم توانمندسازی کارگاه‌های سنتی تولید باقلوا در گوگان

باقلوا جایگاه‌ ویژه‌ای در فرهنگ و سنت گوگان دارد/ لزوم توانمندسازی کارگاه‌های سنتی تولید باقلوا در گوگان

به گزارش پایگاه خبری باخیش خبر، سید رامین اسبقی ضمن اشاره به جایگاه ویژه باقلوای سنتی گوگان گفت: این شیرینی سنتی ریشه در آداب و رسوم منطقه گوگان بالأخص در روزهای منتهی به تحویل سال و ایام نوروز دارد که این پیوند، سامان‌دهی و توانمندسازی تولید این شیرینی در کارگاه‌های تولیدی این شهر که هنوز با روش‌های سنتی فعالیت می‌کنند را دوچندان می‌کند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌د ستی تبریز ادامه داد: کارگاه‌های سنتی باقلوا، علاوه بر حفظ میراث غذایی، می‌توانند با بهبود زیرساخت‌ها و ارتقای کیفیت تولید، باقلوای گوگان را به برندی شناخته‌شده در سطح ملی و بین‌المللی تبدیل کنند.
او بر لزوم آموزش در راستای حمایت از این شیوه تولید سنتی اشاره کرد و افزود: برای توانمندسازی این کارگاه‌ها، ایجاد دوره‌های آموزشی تخصصی، برگزاری جشنواره‌های محلی و همچنین ساماندهی تولیدات و ایجاد بستر مناسبی برای فروش، در دستور کار قرار گرفته است.
اسبقی خاطرنشان کرد: حمایت از تولیدکنندگان محلی باقلوا، باعث افزایش اشتغال‌زایی و ایجاد فرصت‌های برای صادرات این محصول سنتی می‌شود که در این راستا، ایجاد بازارچه‌های دائمی و معرفی این محصول در نمایشگاه‌های گردشگری، برای ارتقاء جایگاه باقلوای سنتی گوگان از اهمیت بسزایی برخوردار است

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=324

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.