• امروز : شنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 September - 2025

اطلاعیه ها

کف‌زن طلافروشی میانه ای با هوشیاری پلیس به دام افتاد نشست مشترک سران قوا برگزار شد استعداد نخبگان پشت دیوار سهمیه می خشکد خصوصی‌سازی پارک موزیکال تبریز، یکی از محبوب‌ترین پارک‌های تبریز،/ موجی از نارضایتی و اعتراض شهروندان ولیعصر را به همراه داشته است. ۶۵۶هکتار از اراضی ملی در آذربایجان‌شرقی آزادسازی شد امضای شش تفاهم‌نامه و ده‌ها مذاکره تخصصی؛ حضور درخشان ایرید در ششمین نمایشگاه حمل‌ونقل بازدید دادستان شهرستان اسکو و مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان از واحد صنعتی بررسی راهکارهای کاهش آلودگی هوای تبریز در کارگروه ملی/ تأکید بر تداوم برنامه‌های کنترل آلودگی در فصل سرد محرومیت لوئیس سوآرس به دلیل رفتار زشتش ترامپ وزارت «دفاع» آمریکا را به وزارت «جنگ» تغییر نام داد رئیس جبهه اصلاحات از صدا و سیما شکایت کرد استایل متفاوت و جوان‌پسند شبنم قلی‌خانی با کت جین و کلاه اسپرت جان یامان بازیگر مشهور ترک و نامزدش در جشنواره ونیز/ تصاویر ۸ مدال طلا ۸ نقره و ۵ برنز حاصل تلاش گنگ توان کاران آذربایجان شرقی واکنش مدودف به نشست پاریس

1

جایگاه‌ ویژه‌ای باقلوا در فرهنگ و سنت گوگانی ها/ لزوم توانمندسازی کارگاه‌های سنتی تولید باقلوا در گوگان

  • کد خبر : 324
  • 30 آبان 1403 - 14:33
جایگاه‌ ویژه‌ای  باقلوا در فرهنگ و سنت گوگانی ها/ لزوم توانمندسازی کارگاه‌های سنتی تولید باقلوا در گوگان

باقلوا جایگاه‌ ویژه‌ای در فرهنگ و سنت گوگان دارد/ لزوم توانمندسازی کارگاه‌های سنتی تولید باقلوا در گوگان

به گزارش پایگاه خبری باخیش خبر، سید رامین اسبقی ضمن اشاره به جایگاه ویژه باقلوای سنتی گوگان گفت: این شیرینی سنتی ریشه در آداب و رسوم منطقه گوگان بالأخص در روزهای منتهی به تحویل سال و ایام نوروز دارد که این پیوند، سامان‌دهی و توانمندسازی تولید این شیرینی در کارگاه‌های تولیدی این شهر که هنوز با روش‌های سنتی فعالیت می‌کنند را دوچندان می‌کند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌د ستی تبریز ادامه داد: کارگاه‌های سنتی باقلوا، علاوه بر حفظ میراث غذایی، می‌توانند با بهبود زیرساخت‌ها و ارتقای کیفیت تولید، باقلوای گوگان را به برندی شناخته‌شده در سطح ملی و بین‌المللی تبدیل کنند.
او بر لزوم آموزش در راستای حمایت از این شیوه تولید سنتی اشاره کرد و افزود: برای توانمندسازی این کارگاه‌ها، ایجاد دوره‌های آموزشی تخصصی، برگزاری جشنواره‌های محلی و همچنین ساماندهی تولیدات و ایجاد بستر مناسبی برای فروش، در دستور کار قرار گرفته است.
اسبقی خاطرنشان کرد: حمایت از تولیدکنندگان محلی باقلوا، باعث افزایش اشتغال‌زایی و ایجاد فرصت‌های برای صادرات این محصول سنتی می‌شود که در این راستا، ایجاد بازارچه‌های دائمی و معرفی این محصول در نمایشگاه‌های گردشگری، برای ارتقاء جایگاه باقلوای سنتی گوگان از اهمیت بسزایی برخوردار است

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=324

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.