• امروز : جمعه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 18 July - 2025
0

برگزاری کارگاه آموزشی اصول طبخ آبزیان در دبیرستان میر فتح‌اله سید زنوزی شهر زنوز

  • کد خبر : 13113
  • 01 اردیبهشت 1404 - 17:36
برگزاری کارگاه آموزشی اصول طبخ آبزیان در دبیرستان میر فتح‌اله سید زنوزی شهر زنوز

با هدف ترویج مصرف آبزیان و ارتقای سطح سلامت جامعه، دوره آموزشی اصول طبخ آبزیان ویژه دانش‌آموزان دختر مقطع دوم دبیرستان در دبیرستان شبانه‌روزی میرفتح‌اله سید زنوزی شهر زنوز شهرستان مرند برگزار شد.

به گزارش باخیش خبر، در این کارگاه آموزشی که با حضور وحید کاظم‌زاده، مشاور رئیس سازمان و سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی استان و مجید نصرت لو معاون مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان همراه بود، اهمیت مصرف گوشت آبزیان به‌عنوان منبع غنی از پروتئین، امگا-۳ و سایر ریزمغذی‌های ضروری برای سلامت بدن تشریح شد. شرکت‌کنندگان در این دوره با روش‌های صحیح طبخ و نگهداری آبزیان آشنا شدند و کارگاه‌های عملی برای پخت غذاهای سالم و متنوع با محوریت ماهی و سایر آبزیان برگزار گردید.

در این کارگاه، کلیه دانش‌آموزان و حتی کارکنان دبیرستان به صورت تئوری و عملی پس از آموزش طبخ ماهی، زیر نظر سرآشپز، انواع ماهی کبابی، فیله کبابی و کنتاکی را آماده‌سازی و برای کلیه شرکت‌کنندگان و مسئولین طبخ نمودند. این برنامه در راستای سیاست‌های سازمان جهاد کشاورزی استان برای افزایش سرانه مصرف آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از ماهی در میان خانواده‌ها برگزار ‌شد. این کارگاه آموزشی با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی، اداره آموزش و پرورش شهرستان ویژه مرند و شهرداری زنوز و با همت و همکاری مدیر و کلیه کارکنان دبیرستان برگزار شد. مدیران آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولین و مدیران محلی شهرستان مرند و شهر زنوز در این برنامه حضور داشتند./انتهای پیام

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=13113

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.