به گزارش باخیش خبر، در این کارگاه آموزشی که با حضور وحید کاظمزاده، مشاور رئیس سازمان و سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی استان و مجید نصرت لو معاون مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان همراه بود، اهمیت مصرف گوشت آبزیان بهعنوان منبع غنی از پروتئین، امگا-۳ و سایر ریزمغذیهای ضروری برای سلامت بدن تشریح شد. شرکتکنندگان در این دوره با روشهای صحیح طبخ و نگهداری آبزیان آشنا شدند و کارگاههای عملی برای پخت غذاهای سالم و متنوع با محوریت ماهی و سایر آبزیان برگزار گردید.
در این کارگاه، کلیه دانشآموزان و حتی کارکنان دبیرستان به صورت تئوری و عملی پس از آموزش طبخ ماهی، زیر نظر سرآشپز، انواع ماهی کبابی، فیله کبابی و کنتاکی را آمادهسازی و برای کلیه شرکتکنندگان و مسئولین طبخ نمودند. این برنامه در راستای سیاستهای سازمان جهاد کشاورزی استان برای افزایش سرانه مصرف آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از ماهی در میان خانوادهها برگزار شد. این کارگاه آموزشی با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی، اداره آموزش و پرورش شهرستان ویژه مرند و شهرداری زنوز و با همت و همکاری مدیر و کلیه کارکنان دبیرستان برگزار شد. مدیران آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولین و مدیران محلی شهرستان مرند و شهر زنوز در این برنامه حضور داشتند./انتهای پیام