• امروز : جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 11 July - 2025

اطلاعیه ها

دریافت کارت ورود به جلسه کنکور از سایت سنجش آغاز شد برگزاری مراسم تکریم و معارفه امام جمعه مرند در هفته آینده آغاز ثبت نام بدون کنکور در دانشگاه آزاد بازداشت شکارچیان در دیزمار غربی قبل از اقدام به شکار تمرینات اختصاصی مهدی طارمی در بوشهر/ ویدئو دعوت از جودوکار نابینای استان آذربایجان شرقی به اردوی تیم ملی بانوی استانبول؛ سفیر جدید ترکیه در سازمان ملل/ زندگی نامه و عکس های شخصی اوزگه یاغیز، زیباترین زن ترکیه سلفی شما چه حرف‌هایی برای گفتن دارد؟ ۵ تفسیر روانشناختی جالب بررسی تجهیزات و امکانات آموزشی مدارس مرند در آستانه سال تحصیلی جدید نمونه‌های ذرات معلق تهران، سیانور نداشت وزیر باید تصمیم بگیرد برگزاری محفل انس با قرآن کریم «به سوی فتح» و گرامیداشت شهدای شهرستان مرند فرماندار بستان‌آباد در بازدید از مسیل ها، ضمن احضا مشکلات دستور رفع فوری موارد را صادر کرد بازداشت عاملان نزاع منجر به قتل در کمتر از ۲۴ساعت  در اهر چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟

0

بازی ویدیویی یک‌دقیقه‌ای برای شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم

  • کد خبر : 8067
  • 13 بهمن 1403 - 18:29

تهران- باخیش خبر- دانشمندان یک بازی ویدیویی یک دقیقه‌ای ساخته‌اند که با استفاده از آن می‌توان به طور دقیق و کارآمد کودکان مبتلا به اوتیسم را از افراد مبتلا به اِی‌دی‌اِچ‌دی (اختلال کم‌توجهی‌- بیش‌فعالی) یا افراد نوروتیپیکال (افرادی با رشد یا عملکرد عصبی معمولی) تشخیص داد.

به گزارش گروه علمی باخیش خبر، وبگاه سای‌تِک‌دِیلی در گزارشی آورده است:

پژوهشگران مؤسسه کِنِدی کریگِر آمریکا و دانشگاه ناتینگهام‌ترِنت انگلیس یک بازی ویدئویی یک‌دقیقه‌ای ساخته‌اند که به طور دقیق کودکان مبتلا به اوتیسم را از مبتلایان به اِی‌دی‌اِچ‌دی (اختلال کم‌توجهی‌- بیش‌فعالی) یا افراد نوروتیپیکال (افرادی با رشد یا عملکرد عصبی معمولی) متمایز می‌کند.

اوتیسم یا درخودماندگی یک اختلال عصبی تکوینی با وجود مشکلات جدی در تعاملات اجتماعی، و ارتباطات کلامی و غیرکلامی و وجود رفتارهای تکراری و علایق محدود فرد است. واکنش‌های غیرمعمول به محرک حسی و تأکید فرد بر حفظ ثبات و روال‌هایی خاص در زندگی نیز از نشانه‌های شایع این اختلال هستند.

ابزار جدید که «ارزیابی رایانه‌ای‌ تقلید حرکتی (CAMI)» نام دارد، از فناوری ردیابی حرکت برای ارزیابی مهارت‌های تقلید حرکتی استفاده می‌کند.

در این پژوهش که شامل ۱۸۳ کودک ۷ تا ۱۳ ساله بود، به شرکت‌کنندگان آموزش داده شد که حرکات یک آواتار (تصویر یا نمای نمایشی از بازیکن) ویدیویی را به مدت یک دقیقه تقلید کنند. سپس ابزار یادشده، عملکرد تقلیدی آن‌ها را تجزیه‌وتحلیل می‌کند. این ابزار با موفقیت ۸۰ درصد، کودکان مبتلا به اوتیسم را از کودکان نوروتیپیکال متمایز می‌کند؛ همچنین اوتیسم را از اِی‌دی‌اِچ‌دی با دقت ۷۰ درصد متمایز کرد.

پژوهشگران معتقدند این یک چالش خاص است؛ زیرا اِی‌دی‌اِچ‌دی و اوتیسم معمولاً با هم اتفاق می‌افتند و تشخیص آن‌ها ممکن است حتی برای پزشکان متخصص نیز دشوار باشد.

دکتر بهار تونچگنچ (Bahar Tunçgenç)، سرپرست گروه پژوهشی اظهار کرد: اوتیسم معمولاً به‌عنوان اختلال ارتباط اجتماعی در نظر گفته می‌شود؛ اما اکنون می‌دانیم مشکلات حسی‌حرکتی، مانند تقلید حرکتی، نقشی اساسی در شکل‌دهی مهارت‌های اجتماعی و ارتباطی دارند. ابزار ارزیابی رایانه‌ای‌ تقلید حرکتی (CAMI) با استفاده از این چالش‌ها، که از اِی‌دی‌اِچ‌دی متمایز است، اوتیسم را شناسایی می‌کند.

وی افزود: خصوصیتی که این ابزار را هیجان‌انگیز می‌کند، سادگی آن است. بازی‌های ویدیویی برای بچه‌ها سرگرم‌کننده‌ هستند و پزشکان را سریع به تشخیص می‌رسانند و نتایج واضحی ارائه می‌دهند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=8067

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.