• امروز : دوشنبه, ۳۰ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 21 July - 2025

اطلاعیه ها

دیدار شهردار تبریز با خانواده معظم شهیدان والامقام «ناصر اسدی دوست» و «مجید حسنی علوی» گرمازدگی در کودکان چه علائمی دارد و چه باید کرد؟ تیپ دهه هفتادی «هانیه توسلی» + عکس های جذاب این بازیگر ریزش کوه در بلده مازندران جان ۲ نفر را گرفت داریوش شجاعیان به شمس‌آذر پیوست تقدیر استاندار آذربایجان شرقی از علی جهانی فرماندار شهرستان سراب میراب مرتضوی، مدیرکل دیوان محاسبات آذربایجان شرقی شد ۱.۴ میلیون ایرانی به این بیماری مبتلا هستند استخدام ۳۰ هزار معلم جدید تا اول مهر نگاهی انسانی و روایت‌محور به اقتصاد بررسی مسائل فاز یک و دو شهرک خاوران در کمیته فنی کمیسیون ماده ۵ افزایش ۲۵ درصدی نرخ کرایه سرویس مدارس تبریز/ مساعدت ۱۵ میلیارد تومانی شهرداری به سرویس مدارس استثنایی کشف اموال مسروقه مسافر قطار کمتر از ۱۲ ساعت آغاز جشنواره استعدادهای درخشان بوکس از فردا علیرضا بیرانوند از پرسپولیسی‌ها بابت اتفاقات فصل گذشته عذرخواهی کرد.

0

اسکو، قطب تولید گل محمدی در آذربایجان شرقی

  • کد خبر : 22672
  • 28 تیر 1404 - 20:05
اسکو، قطب تولید گل محمدی در آذربایجان شرقی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسکو از برداشت بیش از ۲ هزار تُن گل محمدی در این شهرستان خبر داد و اسکو را به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم تولید این محصول در استان معرفی کرد.

به گزارش باخیش خبر ،ابوالفضل فرشبافیان با اشاره به جایگاه ویژه اسکو در کشت گل محمدی اظهار داشت: سطح زیر کشت این محصول در شهرستان به حدود ۷۰۰ هکتار (متراکم و غیرمتراکم) رسیده است و همین امر، شهرستان اسکو را به یکی از مناطق شاخص در تولید گل محمدی در آذربایجان شرقی تبدیل کرده است.

وی افزود: میانگین تولید در هر هکتار حدود ۳.۵ تن به‌صورت‌تر برآورد می‌شود. در این میان، روستای گنبرف با ۱۹۵ هکتار سطح زیر کشت در رتبه نخست و روستای عنصرود با ۱۸۰ هکتار در جایگاه دوم شهرستان قرار دارند. همچنین در روستاهای کردآباد، مجارشین، کندوان و آمقان نیز کشت این محصول رواج یافته و روند توسعه آن همچنان ادامه دارد.

فرشبافیان با اشاره به بازار هدف گل محمدی گفت: بخش عمده‌ای از محصول تولیدی، علاوه بر تأمین نیازهای مرکز استان، به شهرهایی مانند تهران و کاشان نیز صادر می‌شود که نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی اسکو در ادامه با اشاره به خواص دارویی گل محمدی اظهار داشت: این گیاه از گذشته در طب سنتی کاربرد فراوانی داشته و برای درمان روماتیسم، گلودرد، بیماری‌های تنفسی، افسردگی، بی‌خوابی و تنظیم قاعدگی استفاده می‌شود.

وی افزود: گلبرگ‌های خشک‌شده گل محمدی دارای خواص ضد التهابی، آنتی‌اکسیدانی، آرام‌بخش و ضدباکتریایی هستند و در تولید فرآورده‌هایی مانند سرکه رز نیز به کار می‌روند. همچنین این گیاه به تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب و عروق، بهبود گوارش و سم‌زدایی بدن کمک می‌کند.

فرشبافیان در پایان با تأکید بر صرفه‌جویی آبی کشت گل محمدی خاطرنشان کرد: مقاومت بالا به خشکی و نیاز آبی بسیار کم (دو تا سه نوبت آبیاری در سال)، از جمله دلایل اصلی استقبال از این کشت در شهرستان اسکو است.

وی توسعه کشت گل محمدی را از برنامه‌های اولویت‌دار جهاد کشاورزی شهرستان عنوان کرد و آن را گامی مهم در جهت بهبود معیشت کشاورزان، افزایش بهره‌وری منابع و تحقق رونق اقتصادی پایدار در مناطق روستایی دانست

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=22672

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.