• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

انتخابات هیأت رئیسه و ارسال پیامک‌های تهدید آمیز برای نمایندگان شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد چرا میلیاردها میلیارد تومان بودجه به فدراسیون فوتبال می دهید؟/ پول را می گیرند، به ریش همه هم می خندند پاراکاراته کار آذربایجان شرقی بر بام آسیا ایستاد سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد

0

ارتباط خُروپُف با مشکلات رفتاری نوجوانان

  • کد خبر : 844
  • 03 آذر 1403 - 18:28
ارتباط خُروپُف با مشکلات رفتاری نوجوانان

تهران- باخیش خبر- یافته‌های پژوهشگران نشان می‌دهد نوجوانانی که خُروپُف می‌کنند، به احتمال زیاد دچار برخی مشکلات رفتاری هستند.

به گزارش گروه علمی باخیش خبر از وبگاه مِدیکال اِکسپرس، پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند آمریکا به‌تازگی دریافته‌اند، نوجوانانی که به طور مکرر خُروپُف می‌کنند بیشتر احتمال دارد مشکلات رفتاری مانند بی‌توجهی، قانون‌شکنی و پرخاشگری از خود نشان دهند، اما توانایی‌های شناختی آن‌ها کاهش نمی‌یابد.

این بزرگ‌ترین پژوهش انجام‌شده تا به امروز به‌منظور ردیابی خُروپُف کودکان از مدرسه ابتدایی تا اواسط نوجوانی است و اطلاعات مهمی در اختیار والدین قرار می‌دهد تا با اقدامات مناسب پزشکی به مدیریت خُروپُف کودکان خود کمک کنند. گزارش این پژوهش در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است.

حدود ۱۲ هزار کودک در مطالعه ملی رشد شناختی مغز نوجوانان که بزرگ‌ترین مطالعه رشد مغز و سلامت کودک در آمریکا است، ثبت‌نام کرده بودند. والدین داده‌های مربوط به خُروپُف آن‌ها را گزارش و پژوهشگران، این داده‌ها و نتایج آزمون شناختی و رفتاری را بررسی کردند.

کودکان در سن ۹ تا ۱۰ سالگی در این پژوهش ثبت‌نام کردند و تا ۱۵ سالگی، به صورت سالانه به پژوهشگران مراجعه می‌کردند تا فراوانی خُروپُف، توانایی‌های شناختی و مسائل رفتاری آن‌ها ارزیابی شود.

پژوهشگران دریافتند نوجوانانی که سه بار یا بیشتر در هفته خُروپُف می‌کنند، بیشتر در معرض مشکلات رفتاری مانند بی‌توجهی در کلاس، مشکلات در روابط دوستانه یا بیان مناسب افکار و احساسات خود هستند.

براساس یافته‌های پژوهشگران، نوجوانانی که خُروپُف می‌کردند، در مقایسه با همسالان‌شان که خُروپُف نمی‌کردند، در توانایی‌های روخوانی و زبان و همچنین در آزمون‌های حافظه یا پردازش شناختی مشکلی نداشتند. آن‌ها همچنین دریافتند هم‌زمان با بزرگ‌ شدن کودکان، میزان خُروپُف آن‌ها حتی بدون درمان، کاهش می‌یابد.

حدود ۱۵ درصد از کودکان آمریکایی دارای نوعی اختلال تنفسی در هنگام خواب هستند و درصد چشمگیری از این کودکان به دلیل تشخیص اشتباه مبنی‌بر ابتلای آن‌ها به اختلال کم‌توجهی- بیش‌فعالی (ADHD) با داروهای محرک درمان می‌شوند؛ در صورتی که به این درمان نیازی ندارند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=844

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.