• امروز : جمعه, ۹ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 May - 2025

اطلاعیه ها

کشف کالای قاچاق خارجی به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در ” مرند تصادف شدید در محور اهر–تبریز؛ یک کشته و چهار مصدوم چرا ایران در حال تقویت روابط خود با آسیای مرکزی است؟ دنبال ساخت بمب اتم نیستیم/ از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم گفت‌وگوی مشترک عارف و نخست‌وزیر پاکستان قالیباف فردا به برزیل می‌رود بوی نعنا می تواند به درمان آلزایمر کمک کند اصلاح و نوسازی تجهیزات ایمنی ترافیک در سطح شهر مرند درخواست امام جمعه بستان‌آباد از مردم جهت کمک به  نوجوان نیازمند به کلیه بستان آبادی بهشت معدنی هستیم، اما بهره‌ای از آن نبرده‌ایم تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم استفاده از بهترین چمن و رعایت فوریت اجرای طرح بازداشت عاملان نزاع و درگیری در هوراند مصدومیت یکی از رکاب‌زنان اندونزی، تور دوچرخه‌سواری ایران-آذربایجان و اقدام به موقع عوامل اورژانس استاندار آذربایجان شرقی: از فعالیت و توسعه خانه های علوم در استان حمایت می کنیم زمین گیرشدن فرد قمه بدست در اتوبان پاسداران توسط پلیس تبریز

0

ویتامین دی را با همراه با مواد غذایی مصرف کنید

  • کد خبر : 6745
  • 21 دی 1403 - 23:39

تهران- باخیش خبر- عضو هیات علمی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه درد و شکستگی های استخوانی، ضعف عضلانی و خستگی می‌تواند علائمی از کمبود ویتامین دی باشد، گفت: بهترین زمان مصرف ویتامین دی در طول روز و همراه با مواد غذایی است.

به گزارش باخیش خبر از وبدا، دکتر سحر روان شاد در گفت وگویی، ویتامین دی را دسته ای از ویتامین های محلول در چربی و موثر در جذب عناصر ضروری بدن و از جمله کلسیم برشمرد و افزود: علائم کمبود ویتامین دی در بدن می تواند موجب درد و شکستگی های استخوانی، ضعف عضلانی، خستگی و نقص سیستم ایمنی و در مقابل وجود مقدار کافی این ویتامین می تواند تامین کننده سلامت سیستم ایمنی و قلبی عروقی بدن باشد.

وی در خصوص نحوه اندازه گیری این ویتامین و تعیین مقدار مناسب آن در بدن هم گفت: کمبود ویتامین دی با اندازه گیری سطح این ویتامین در خون مشخص می شود و سطح نرمال آن در مطالعات مختلف متفاوت گزارش شده اما، اکثر مطالعات سطوح بین ۲۰ تا ۴۰ را طبیعی در نظر می گیرند.

روان شاد پیرامون علل کمبود ویتامین دی نیز اظهار کرد: علل مختلفی برای کمبود ویتامین D عنوان شده که از جمله‌ی آن می توان به کمبود مصرف این ویتامین در رژیم غذایی، کمبود جذب این ویتامین در بدن و کاهش در معرض آفتاب قرار گرفتن اشاره کرد.

این متخصص بیماری های داخلی افراد مستعد کمبود ویتامین دی را شامل افراد مسن و کودکان، افراد دچار سوء تغذیه، زندگی در مناطق با آفتاب کم و پوشش زیاد، افراد چاق، مصرف داروهایی که سبب کاهش جذب این ویتامین می شود و پوست تیره برشمرد و خاطر نشان کرد: منابع غذایی ویتامین دی می تواند شامل شیر، ماست، ماهی، تخم مرغ و میوه های خشک باشد، همچنین بیشتر افراد با مصرف روزانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ واحد ویتامین دی در روز از کمبود این ویتامین مصون خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: تامین ویتامین دی با قرار گرفتن بیش از حد در معرض آفتاب توصیه نمی شود، زیرا این شیوه می تواند سبب عوارض جدی مانند افزایش ریسک ابتلا به سرطان پوست شود. همچنین با توجه به اهمیت این ویتامین در سلامت افراد، سطح این ویتامین در فواصل زمانی مشخص مخصوصا در افراد مستعد کمبود این ویتامین، توسط پزشک اندازه گیری شود.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=6745

اخبار مشابه:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.