• امروز : جمعه, ۲ آبان , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 24 October - 2025

اطلاعیه ها

۸ طلا ۱۴ نقره ۱۶ برنز حاصل کاراته کاران نونهال مرندی در رقابت های قهرمانی استان اجتماع بزرگ زینبیون ایران و جهان در مصلی اعظم تبریز تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استانداران طبق برنامه هفتم وظیفه دولت است رهبر معظم انقلاب تحقیر مسوولان منطقه از سوی ترامپ را تلافی کردند ۷ نشانه مهمی که باورتان نمی‌شود نشان دهنده تومور مغزی هستند بارندگی صفر در ۲۱ استان/ ۲۲ سد به لحاظ موجودی مخزن اوضاع بحرانی دارند واکنش وزیر بهداشت به کیفیت واکسن آنفلوآنزای ایرانی قدم‌زدن‌های آرام «گرگ ایرانی» در دبی پس از نایب‌قهرمانی مسترالمپیا/ ویدئو آخرین جزئیات از وضعیت صابر کاظمی/ صابر کاظمی آماده انتقال به ایران احتمال عملیات زمینی آمریکا علیه «کارتل‌های مواد مخدر» واکنش وزیر دفاع ونزوئلا به تهدیدهای ترامپ محمدعلی فردین به همراه همسرش/ عکس انتشار تصویر تازه از محسن چاوشی هم‌زمان با قطعه «بامداد خمار» حال و هوای غم‌انگیز خانواده امید جهان در مراسم چهلم این هنرمند/ ویدئو گوگوش و برادرش؛ قاب خانوادگی از سال‌های طلایی موسیقی ایران

2

غذاهای تبریز مهمترین مولفه جذب گردشگری است

  • کد خبر : 1521
  • 06 آذر 1403 - 22:31
غذاهای تبریز مهمترین مولفه جذب گردشگری است

باخیش خبر – رییس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان تبریز گفت: غذاهای لذیذ این کهن شهر مولفه مهم و تاثیرگذار در جذب گردشگران داخلی و خارجی است.

رامین اسبقی روز سه شنبه در جمع فعالان حوزه گردشگری تبریز، تنوع و تعدد بی نظیر غذایی این شهر را فرصتی بسیار مطلوب و جذاب برای گردشگران دانست و افزود: می توان با تبلیغات مناسب و شناسایی این غذاها از طریق رسانه ها و به خصوص شبکه های اجتماعی، تبریز را به مقصدی ایده‌آل برای توسعه گردشگری خوراک در ایران تبدیل کرد.

وی بر لزوم بهره‌برداری مناسب از ظرفیت گردشگری خوراک‌ تبریز تاکید و اظهار کرد: تبریز با پیشینه فرهنگی و تاریخی بی مانند، ظرفیت‌های ویژه و ناشناخته‌ای در حوزه گردشگری خوراک دارد که می‌توان با بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها این کهن‌شهر تاریخی را به عنوان مقصد علاقه‌مندان به گردشگری خوراک معرفی کرد.

اسبقی با بیان اینکه گردشگری خوراک به‌ عنوان مکمل سایر حوزه‌های گردشگری نظیر گردشگری تاریخی، فرهنگی و طبیعت‌گردی عمل کرده و فرصت ایجاد بسته‌های متنوع گردشگری را فراهم می‌ سازد، یادآور شد: ترکیب تجربه غذاهای سنتی با بازدید از جاذبه‌های تاریخی در حوزه گردشگری متمایز و به‌یادماندنی برای گردشگران خواهد بود.

وی گردشگری خوراک را عاملی مهم در رونق اقتصادی دانست و افزود: گردشگری خوراک به دلیل ارتباط مستقیم با صنایع غذایی، خدمات رستورانی و تجربه‌های بومی می‌تواند به رشد اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان محلی و معرفی هویت فرهنگی شهر کمک شایانی کند.

اسبقی بر الزامات استفاده بهینه از ظرفیت غذاهای تبریز تاکید کرد و گفت: برای استفاده بهینه از این ظرفیت، توسعه زیرساخت‌های مرتبط، برگزاری رویدادهای بین‌المللی و معرفی غذاهای تبریز در سطح جهانی ضروری است.

وی همکاری بین دستگاه‌های مرتبط و بخش خصوصی به منظور زمینه‌سازی تحقق توسعه و رونق گردشگری خوراک تبریز را خواستار شد.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=1521

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.