• امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 9 July - 2025

اطلاعیه ها

دعوت بوکسور مراغه ای به اردوی تیم ملی بوکس امید کشور لغو سوال‌برانگیز انتخابات فدراسیون بدنسازی آزاد ارمکی: باید کاملا از روی صدا وسیما عبور کرد / نمی‌توان از آن ها انتظار تلاش برای تقویت همبستگی ملی را داشت محافظت از کبد با مصرف این ویتامین ها سرقت نافرجام از طلافروشی در ملکان تضمین سلامت مغز با مصرف این ویتامین ها تحول چشمگیر فضای بصری اراضی میدان تیربا کاشت پارک ۳ هکتاری کشت ۴۸۷ هکتاری کلزا در اسکو برگزاری جلسه جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در شهرستان مرند کدام بیماری‌ ها افسردگی زا هستند؟ خدمات سوخت رسانی بی وقفه در شرایط بحرانی توسط شرکت پخش فرآورده های نفتی ناحیه ویژه میانه قابل تقدیر است هریس سومین شهر خنک کشور شد تدوین سند جامع توسعه فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد ارس کلید خورد اطلاعیه فدراسیون کاراته جهت ثبت نام در لیگ سری آ مالزی دیدار فرمانده انتظامی شهرستان میانه با شهردار به مناسبت روز شهرداری و دهیاری

0

غذاهای تبریز مهمترین مولفه جذب گردشگری است

  • کد خبر : 1521
  • 06 آذر 1403 - 22:31
غذاهای تبریز مهمترین مولفه جذب گردشگری است

باخیش خبر – رییس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان تبریز گفت: غذاهای لذیذ این کهن شهر مولفه مهم و تاثیرگذار در جذب گردشگران داخلی و خارجی است.

رامین اسبقی روز سه شنبه در جمع فعالان حوزه گردشگری تبریز، تنوع و تعدد بی نظیر غذایی این شهر را فرصتی بسیار مطلوب و جذاب برای گردشگران دانست و افزود: می توان با تبلیغات مناسب و شناسایی این غذاها از طریق رسانه ها و به خصوص شبکه های اجتماعی، تبریز را به مقصدی ایده‌آل برای توسعه گردشگری خوراک در ایران تبدیل کرد.

وی بر لزوم بهره‌برداری مناسب از ظرفیت گردشگری خوراک‌ تبریز تاکید و اظهار کرد: تبریز با پیشینه فرهنگی و تاریخی بی مانند، ظرفیت‌های ویژه و ناشناخته‌ای در حوزه گردشگری خوراک دارد که می‌توان با بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها این کهن‌شهر تاریخی را به عنوان مقصد علاقه‌مندان به گردشگری خوراک معرفی کرد.

اسبقی با بیان اینکه گردشگری خوراک به‌ عنوان مکمل سایر حوزه‌های گردشگری نظیر گردشگری تاریخی، فرهنگی و طبیعت‌گردی عمل کرده و فرصت ایجاد بسته‌های متنوع گردشگری را فراهم می‌ سازد، یادآور شد: ترکیب تجربه غذاهای سنتی با بازدید از جاذبه‌های تاریخی در حوزه گردشگری متمایز و به‌یادماندنی برای گردشگران خواهد بود.

وی گردشگری خوراک را عاملی مهم در رونق اقتصادی دانست و افزود: گردشگری خوراک به دلیل ارتباط مستقیم با صنایع غذایی، خدمات رستورانی و تجربه‌های بومی می‌تواند به رشد اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان محلی و معرفی هویت فرهنگی شهر کمک شایانی کند.

اسبقی بر الزامات استفاده بهینه از ظرفیت غذاهای تبریز تاکید کرد و گفت: برای استفاده بهینه از این ظرفیت، توسعه زیرساخت‌های مرتبط، برگزاری رویدادهای بین‌المللی و معرفی غذاهای تبریز در سطح جهانی ضروری است.

وی همکاری بین دستگاه‌های مرتبط و بخش خصوصی به منظور زمینه‌سازی تحقق توسعه و رونق گردشگری خوراک تبریز را خواستار شد.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=1521

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.