• امروز : سه شنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 21 October - 2025

اطلاعیه ها

همین‌ها به سفارتخانه‌ها یورش بردند، زنان بدون حجاب زیادی در مراسم تشییع فرماندهان شهید اشک ریختند دانشجویان خارجی، سفیران پنهان دیپلماسی علمی در تبریز هشدار اژه‌ای نسبت به افزایش طلاق، تأخیر ازدواج و بحران فرزندآوری دو تبعه خارجی متهم به قتل دستگیر شدند بیماری ای که همراه استرس سراغ تان می‌آید برخورد خونین قطار مشهد-تبریز با گله گوسفند/۱۱۳ راس گوسفند تلف شدند معرفی ناصر غلامی هوجقان به عنوان عضو هیئت رئیسه انجمن کونگ فو آزاد استان آذربایجان شرقی کلاهبرداری که سکه‌ های طلای تقلبی در بازار مرند توزیع میکرد دستگیر شد پیگیری مشکلات کشاورزی قلی‌بیگلو و تأمین نهاده‌های دامی عشایر خداآفرین بازداشت عاملان ایجاد ناامنی در یکی از پمپ‌بنزین‌های شهرستان میانه حضور عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در جمع اعضای شورای راهبردی جمعیت فرهنگیان و فرهیختگان ایران اسلامی صادرات، پیشران توسعه اقتصادی با نگاهی هوشمندانه و آینده‌نگر ‌ تراکتور قهرمان فصل گذشته آسیا را شخم زد/ بردی مقتدرانه در امارات و صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا عادل فردوسی پور: ایران علاوه بر هزینه رفت برگشت تا دبی، برای تیم فوتبال تانزانیا لباس و استوک هم خریده بود!/ ویدئو صف‌آرایی طارمی و یارانش برابر بارسا/ پیکار دشوار داروسازان و قهرمانان

2

غذاهای تبریز مهمترین مولفه جذب گردشگری است

  • کد خبر : 1521
  • 06 آذر 1403 - 22:31
غذاهای تبریز مهمترین مولفه جذب گردشگری است

باخیش خبر – رییس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان تبریز گفت: غذاهای لذیذ این کهن شهر مولفه مهم و تاثیرگذار در جذب گردشگران داخلی و خارجی است.

رامین اسبقی روز سه شنبه در جمع فعالان حوزه گردشگری تبریز، تنوع و تعدد بی نظیر غذایی این شهر را فرصتی بسیار مطلوب و جذاب برای گردشگران دانست و افزود: می توان با تبلیغات مناسب و شناسایی این غذاها از طریق رسانه ها و به خصوص شبکه های اجتماعی، تبریز را به مقصدی ایده‌آل برای توسعه گردشگری خوراک در ایران تبدیل کرد.

وی بر لزوم بهره‌برداری مناسب از ظرفیت گردشگری خوراک‌ تبریز تاکید و اظهار کرد: تبریز با پیشینه فرهنگی و تاریخی بی مانند، ظرفیت‌های ویژه و ناشناخته‌ای در حوزه گردشگری خوراک دارد که می‌توان با بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها این کهن‌شهر تاریخی را به عنوان مقصد علاقه‌مندان به گردشگری خوراک معرفی کرد.

اسبقی با بیان اینکه گردشگری خوراک به‌ عنوان مکمل سایر حوزه‌های گردشگری نظیر گردشگری تاریخی، فرهنگی و طبیعت‌گردی عمل کرده و فرصت ایجاد بسته‌های متنوع گردشگری را فراهم می‌ سازد، یادآور شد: ترکیب تجربه غذاهای سنتی با بازدید از جاذبه‌های تاریخی در حوزه گردشگری متمایز و به‌یادماندنی برای گردشگران خواهد بود.

وی گردشگری خوراک را عاملی مهم در رونق اقتصادی دانست و افزود: گردشگری خوراک به دلیل ارتباط مستقیم با صنایع غذایی، خدمات رستورانی و تجربه‌های بومی می‌تواند به رشد اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان محلی و معرفی هویت فرهنگی شهر کمک شایانی کند.

اسبقی بر الزامات استفاده بهینه از ظرفیت غذاهای تبریز تاکید کرد و گفت: برای استفاده بهینه از این ظرفیت، توسعه زیرساخت‌های مرتبط، برگزاری رویدادهای بین‌المللی و معرفی غذاهای تبریز در سطح جهانی ضروری است.

وی همکاری بین دستگاه‌های مرتبط و بخش خصوصی به منظور زمینه‌سازی تحقق توسعه و رونق گردشگری خوراک تبریز را خواستار شد.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=1521

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.