• امروز : پنجشنبه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 17 July - 2025

اطلاعیه ها

نتایج کنکور نیمه اول مهرماه اعلام شود لرستانی ها به‌مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد از همراه اول هدیه دریافت می کنند هیات رئیسه جبهه اصلاحات آذربایجان شرقی انتخاب شدند بازدید نماینده مردم مرند و جلفا از قسمت های آسیب دیده شرکت صنعتی سپنتا در جنگ ۱۲ روزه تجلیل فرمانده تیپ مرند از فرماندار شهرستان مرند  به پاس حمایت‌های ویژه از ارتش جایزه و ابلاغیه ترفند جدید کلاهبرداران سایبری طلای تکواندوکار آذربایجان‌شرقی در لیگ برتر نوجوانان ترکیه: نمی‌توانیم به هیچ وجه آشوب در سوریه را بپذیریم آئین کلنگ زنی پروژه احداث چمن مصنوعی مایان توقیف تریلی در محور یزد میبد /شوفر نوجوان ۱۳ ساله بود پاسخ چین به درخواست عراقچی؛ سازمان شانگهای آماده احیای صلح در منطقه است زندان؛ عاقبت اوباش پوشالی تبریزی اعزام تیم هاکی جوانان استان به مسابقات قهرمانی کشور بهره‌برداری از پارک باغ‌میوه مسیر شهدای خدمت تا نیمه نخست امسال محمودی مسئول کمیته داوران بانوان استان آذربایجان‌شرقی شد

0

منشا ریزگرد و ذرات معلق تهران چیست؟

  • کد خبر : 22046
  • 25 تیر 1404 - 23:06
منشا  ریزگرد و ذرات معلق تهران چیست؟

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با اشاره به وسعتِ ۱۰۵ هزار هکتاری اراضی بیابانی در این استان گفت: ۷۰ هزار هکتار از این اراضی به عنوان کانون بحرانِ گردوغبار شناسایی شده است.

به گزارش رادیو تهران، میرحامد اختری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با اشاره به چالش ریزگَردها در کل کشور به «همسایه سلام» گفت: ورامین، ملارد، پاکدشت و… به سمت بیابان‌زایی پیش رفته که منشأ ریزگَرد و ذرات معلق تهران هستند.

او افزود: خشکسالی به این معضل دامن می‌زند و در نتیجه خاک با کوچک‌ترین وزشِ باد به ریزگَرد معلق در هوا تبدیل خواهد شد.

وی تبخیر سالانه و افزایش فراوانی و سرعت باد در استان تهران را مزید بر علت دانست و افزود: تخریب مراتع و بوته کنی و یا تردد ماشین آلات فرسوده موجب آسیب رساندن به خاک و پراکنشِ ذرات معلق خواهد شد.

همچنین فعالیت برخی معادن در استان تهران تولیدکننده گرد و غبار است. عوامل بیرونی از غرب کشور هم، پایتخت و سایر استان‌ها را با چالش روبرو ساخته است.

اختری از وسعتِ ۱۰۵ هزار هکتار اراضی بیابانی در استان تهران خبر داد که تا ۷۰ هزار هکتار به عنوان کانون بحران گرد و غبار شناسایی شده است.

به گفته مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران کاشت گونه‌های مناسب در این مناطق توصیه می‌شود. همچنین جنگلکاری و کاشت نهال و آبیاری نوین در دستور کار است.

وی ادامه داد: برای توسعه مراتع، گونه‌های کم آب‌بَر کاشته می‌شود که در حفظ محیط زیست و جلوگیری از افزایش گرد و غبار و ریزگرد تاثیرگذار خواهد بود. ریشه این درختان خاک را فشرده و نگه می‌دارد و اجازه بلند شدن ریزگَرد را نمی‌دهند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=22046

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.