• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد محموله ۴ میلیارد و پانصد میلیون ریالی لوازم آرایشی خارجی قاچاق در مرند کشف شد تجلیل از ووشوکار میانه ای آذربایجان شرقی نظارت مستمر بر عملکرد مدیران فنی و کنترل ناوگان حمل و نقل کالا و مسافر در استان یزد بیش از ۹۴ همت، ۱۱۹ میلیون دلار و ۳۹ میلیون یورو پروژه به بهره‌برداری می‌رسد

0

ضرورت کنترل دقیق نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی برای حفظ سلامت عمومی

  • کد خبر : 9474
  • 06 اسفند 1403 - 18:29
ضرورت کنترل دقیق نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی برای حفظ سلامت عمومی

تهران- باخیش خبر- سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با تاکید بر لزوم کنترل دقیق نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی هشدار داد: مصرف بی‌رویه این ترکیبات می‌تواند تهدیداتی برای سلامت عمومی به همراه داشته باشد.

به گزارش روز دوشنبه باخیش خبر از سازمان غذا و دارو، حشمت‌الله رضوی گفت: نیترات‌ها به‌ عنوان افزودنی‌های اصلی در فرآورده‌های گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر مانند Clostridium botulinum ضروری هستند، اما مصرف بی‌رویه آنها می‌تواند مشکلات جدی به همراه داشته باشد.

وی افزود: برای جلوگیری از پیامدهای منفی نیترات‌ها، ضروری است مصرف این محصولات کنترل شده و از محصولات با کیفیت و قابل اطمینان استفاده شود، نظارت دقیق بر میزان نیترات‌ها باید با استفاده از آزمایش‌های پیشرفته و پایش مستمر انجام شود، این اقدامات نه‌تنها سلامت عمومی را تضمین می‌کند بلکه به ارتقای کیفیت محصولات و جلب اعتماد مصرف‌کنندگان کمک می‌کند.

رضوی تأکید کرد که استفاده از فناوری‌های نوین و آزمایشگاه‌های تخصصی برای بررسی ترکیبات در فرآورده‌ها می‌تواند نقش مهمی در تأمین ایمنی غذایی ایفا کند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=9474

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.