• امروز : شنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 September - 2025

اطلاعیه ها

حمله توپخانه‌ای عربستان سعودی به یمن دختر بچه میانه ای به دست پلیس سفید پوش مهربان به آغوش،گرم خانواده برگشت نعمتی رئیس جدید مرکز مشاوره دانشجویی و سبک زندگی دانشگاه تبریز شد آذربایجان شرقی در زمره استان‌های برتر اقامه نماز؛ تجلیل از خادمان نماز در سازمان حفاظت محیط زیست مردی که در جهنم زندگی کرد! ملک‌زاده سرپرست اداره حقوقی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی شد رشد چشمگیر کمک‌های مردمی در حمایت از بیماران مبتلا به سرطان کف‌زن طلافروشی میانه ای با هوشیاری پلیس به دام افتاد نشست مشترک سران قوا برگزار شد استعداد نخبگان پشت دیوار سهمیه می خشکد خصوصی‌سازی پارک موزیکال تبریز، یکی از محبوب‌ترین پارک‌های تبریز،/ موجی از نارضایتی و اعتراض شهروندان ولیعصر را به همراه داشته است. ۶۵۶هکتار از اراضی ملی در آذربایجان‌شرقی آزادسازی شد امضای شش تفاهم‌نامه و ده‌ها مذاکره تخصصی؛ حضور درخشان ایرید در ششمین نمایشگاه حمل‌ونقل بازدید دادستان شهرستان اسکو و مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان از واحد صنعتی بررسی راهکارهای کاهش آلودگی هوای تبریز در کارگروه ملی/ تأکید بر تداوم برنامه‌های کنترل آلودگی در فصل سرد

1

ضرورت کنترل دقیق نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی برای حفظ سلامت عمومی

  • کد خبر : 9474
  • 06 اسفند 1403 - 18:29
ضرورت کنترل دقیق نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی برای حفظ سلامت عمومی

تهران- باخیش خبر- سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با تاکید بر لزوم کنترل دقیق نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی هشدار داد: مصرف بی‌رویه این ترکیبات می‌تواند تهدیداتی برای سلامت عمومی به همراه داشته باشد.

به گزارش روز دوشنبه باخیش خبر از سازمان غذا و دارو، حشمت‌الله رضوی گفت: نیترات‌ها به‌ عنوان افزودنی‌های اصلی در فرآورده‌های گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر مانند Clostridium botulinum ضروری هستند، اما مصرف بی‌رویه آنها می‌تواند مشکلات جدی به همراه داشته باشد.

وی افزود: برای جلوگیری از پیامدهای منفی نیترات‌ها، ضروری است مصرف این محصولات کنترل شده و از محصولات با کیفیت و قابل اطمینان استفاده شود، نظارت دقیق بر میزان نیترات‌ها باید با استفاده از آزمایش‌های پیشرفته و پایش مستمر انجام شود، این اقدامات نه‌تنها سلامت عمومی را تضمین می‌کند بلکه به ارتقای کیفیت محصولات و جلب اعتماد مصرف‌کنندگان کمک می‌کند.

رضوی تأکید کرد که استفاده از فناوری‌های نوین و آزمایشگاه‌های تخصصی برای بررسی ترکیبات در فرآورده‌ها می‌تواند نقش مهمی در تأمین ایمنی غذایی ایفا کند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=9474

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.