• امروز : شنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 25 October - 2025

اطلاعیه ها

زینبیون، پیام‌رسان حماسه حسینی جسد کوهنورد سقوط‌ کرده در دامنه ارتفاعات «رگه‌روه» کوهنانی پیدا شد اتباع ‌بدون گذرنامه نمی توانند وارد ایران شوند/ اعتبار روادید اتباع، ۹ ماهه است دستگیری اعضای شورای شهر و کارکنان شهرداری ملکان ۸ طلا ۱۴ نقره ۱۶ برنز حاصل کاراته کاران نونهال مرندی در رقابت های قهرمانی استان اجتماع بزرگ زینبیون ایران و جهان در مصلی اعظم تبریز تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استانداران طبق برنامه هفتم وظیفه دولت است رهبر معظم انقلاب تحقیر مسوولان منطقه از سوی ترامپ را تلافی کردند ۷ نشانه مهمی که باورتان نمی‌شود نشان دهنده تومور مغزی هستند بارندگی صفر در ۲۱ استان/ ۲۲ سد به لحاظ موجودی مخزن اوضاع بحرانی دارند واکنش وزیر بهداشت به کیفیت واکسن آنفلوآنزای ایرانی قدم‌زدن‌های آرام «گرگ ایرانی» در دبی پس از نایب‌قهرمانی مسترالمپیا/ ویدئو آخرین جزئیات از وضعیت صابر کاظمی/ صابر کاظمی آماده انتقال به ایران احتمال عملیات زمینی آمریکا علیه «کارتل‌های مواد مخدر» واکنش وزیر دفاع ونزوئلا به تهدیدهای ترامپ

3

جایگاه‌ ویژه‌ای باقلوا در فرهنگ و سنت گوگانی ها/ لزوم توانمندسازی کارگاه‌های سنتی تولید باقلوا در گوگان

  • کد خبر : 324
  • 30 آبان 1403 - 14:33
جایگاه‌ ویژه‌ای  باقلوا در فرهنگ و سنت گوگانی ها/ لزوم توانمندسازی کارگاه‌های سنتی تولید باقلوا در گوگان

باقلوا جایگاه‌ ویژه‌ای در فرهنگ و سنت گوگان دارد/ لزوم توانمندسازی کارگاه‌های سنتی تولید باقلوا در گوگان

به گزارش پایگاه خبری باخیش خبر، سید رامین اسبقی ضمن اشاره به جایگاه ویژه باقلوای سنتی گوگان گفت: این شیرینی سنتی ریشه در آداب و رسوم منطقه گوگان بالأخص در روزهای منتهی به تحویل سال و ایام نوروز دارد که این پیوند، سامان‌دهی و توانمندسازی تولید این شیرینی در کارگاه‌های تولیدی این شهر که هنوز با روش‌های سنتی فعالیت می‌کنند را دوچندان می‌کند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌د ستی تبریز ادامه داد: کارگاه‌های سنتی باقلوا، علاوه بر حفظ میراث غذایی، می‌توانند با بهبود زیرساخت‌ها و ارتقای کیفیت تولید، باقلوای گوگان را به برندی شناخته‌شده در سطح ملی و بین‌المللی تبدیل کنند.
او بر لزوم آموزش در راستای حمایت از این شیوه تولید سنتی اشاره کرد و افزود: برای توانمندسازی این کارگاه‌ها، ایجاد دوره‌های آموزشی تخصصی، برگزاری جشنواره‌های محلی و همچنین ساماندهی تولیدات و ایجاد بستر مناسبی برای فروش، در دستور کار قرار گرفته است.
اسبقی خاطرنشان کرد: حمایت از تولیدکنندگان محلی باقلوا، باعث افزایش اشتغال‌زایی و ایجاد فرصت‌های برای صادرات این محصول سنتی می‌شود که در این راستا، ایجاد بازارچه‌های دائمی و معرفی این محصول در نمایشگاه‌های گردشگری، برای ارتقاء جایگاه باقلوای سنتی گوگان از اهمیت بسزایی برخوردار است

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=324

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.