• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

انتخابات هیأت رئیسه و ارسال پیامک‌های تهدید آمیز برای نمایندگان شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد چرا میلیاردها میلیارد تومان بودجه به فدراسیون فوتبال می دهید؟/ پول را می گیرند، به ریش همه هم می خندند پاراکاراته کار آذربایجان شرقی بر بام آسیا ایستاد سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد

1

یک علامت کمتر گفته شده سکته مغزی

  • کد خبر : 17152
  • 02 خرداد 1404 - 7:04

بنابه گفته پزشکان، اگر به خستگی دایمی مبتلا هستید و دلیل خاصی برای آن نمی‌بینید، ممکن است دچار سکته مغزی خفیف و گذرا شده باشید.

بررسی محققان نشان می‌دهد احتمال دارد احساس خستگی مداوم برخی از افراد، ناشی از سکته‌ مغزی خفیف یا همان حمله ایسکمی گذرا «TIA» باشد که معمولا خاموش و بی‌صدا رخ می‌دهد.

درواقع در بررسی آمریکایی‌ها مشخص شد سالانه بیش از ۲۴۰ هزار نفر به این نوع سکته مبتلا می‌شوند اما از هر ۳۰ نفر فقط ۱ نفر آن را به‌درستی تشخیص می‌دهد.  

حمله ایسکمی گذرا زمانی رخ می‌دهد که جریان خون به مغز برای مدت کوتاهی مسدود می‌شود. این وضعیت ممکن است چند دقیقه یا حتی چند ساعت طول بکشد اما شدت آن در حدی نباشد که منجر به سکته مغزی (مرگ بافتی) شود.

از علائم این نوع سکته می‌توان به ضعف عضلانی، سردرد و تغییراتی در بینایی اشاره کرد که معمولا به آنها توجه نشده و نادیده گرفته می‌شوند.

بررسی‌های اخیر محققان دانمارکی نشان داد، این سکته‌های مغزی خفیف، اثر طولانی‌مدتی روی بدن فرد داشته و باعث خستگی مزمن در آنها، حتی تا یک سال، می‌شوند. بنابه گفته محققان، وقتی مغز دچار چنین سکته‌ای می‌شود برای جبران این اختلال موقت جریان خون، به فعالیت خود شدت می‌دهد و درنتیجه انرژی بیشتری از فرد می‌گیرد و او احساس خستگی مزمن می‌کند.

همچنین محققان در بررسی‌های خود دریافتند آن دسته از افراد مبتلا به خستگی ناشی از حمله ایسکمی گذرا که در مقایسه با بیماران دیگر، خستگی طولانی‌تری تجربه کرده بودند، سابقه اضطراب یا افسردگی داشته‌اند.

خستگی ناشی از سکته‌ خفیف مغزی، موجب ضعف عضلانی، مشکل در تمرکز، کندی در تصمیم‌گیری و خستگی عمومی، سردرد، اختلال در الگوهای خواب، اشکال در حافظه می‌شود که تمام این موارد به‌نوبه خود در فرد خستگی طولانی‌مدت ایجاد می‌کنند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=17152

برچسب ها

اخبار مشابه:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.