• امروز : دوشنبه, ۵ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 26 May - 2025

اطلاعیه ها

پیام تسلیت سخنگوی دولت در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز افزایش ۷درصدی حمل ونقل کالای توسط ناوگان حمل ونقل باری آذربایجان شرقی هدف‌گذاری برای اجرای ۱۱۰۵ کلاس با مشارکت مردم تولید ۴ هزار محصول و ایجاد ۱۰ هزار کسب‌وکار در دانشگاه آزاد کارگاه آموزشی ژئوپارک گاسترونومی در ارس برگزاری رویداد “دمودی سرمایه‌گذاری” در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی تبدیل قطعه ۵ آزاد راه هشترود – مراغه به بزرگراه آماده‌باش کامل در بستان‌آباد برای میزبانی از تور دوچرخه‌سواری بین‌المللی ایران-آذربایجان پرداخت ۸۵۷ میلیارد ریال وام ازدواج و فرزندآوری در پالایش نفت تبریز همایش ملی همه برای ایران جوان در ارس برگزار شد نجات شهروند مراغه ای توسط پلیس مراغه از خود کشی دیدار مدیرعامل بانک تجارت کشور با رئیس اتاق بازرگانی تبریز برگزاری اردوی مشترک تیم ملی بزرگسالان وجوانان جودو بهره برداری از درمانگاه تخصصی شهیدمحمد حاج علیزاده سپاه مرند سی و هفتمین دوره تور بین المللی دوچرخه سواری ایران – آذربایجان ۶ الی ۱۰ خرداد جاری در ۵ مرحله برگزار می شود.

0

گسترش همکاری‌های علمی دانشگاه تبریز و اداره کل حفاظت محیط زیست

  • کد خبر : 9971
  • 23 اسفند 1403 - 12:38

تبریز- باخیش خبر/پایگاه خبری بامدادفردا- نشست مشترک رئیس دانشگاه تبریز و مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی، با حضور معاونان پژوهش و فناوری و آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیر امور فناوری دانشگاه برگزارشد.

به گزارش پایگاه خبری باخیش خبر، دکتر محمد تقی اعلمی، رئیس دانشگاه تبریز طی سخنانی در این نشست اظهار کرد: مسائل زیست محیطی بسیار حائز اهمیت است و ما اسم ورشکستگی در منابع را به ناترازی تبدیل کرده‌ایم و متأسفانه ۴۶ سال است که کشور را با منابع اداره می‌کنیم.

وی ادامه داد: کشور ما به‌عنوان یک کشور خشک و نیمه‌خشک محسوب می‌شود و در طول سال‌های اخیر سطح زیر کشت در در دریاچه ارومیه بسیار افزایش یافته و البته مشکل ما صرفا دریاچه ارومیه نیست بلکه فرونشست‌ها، تالاب‌ها، منابع زیرزمینی، سدها، افزایش تعداد چاه از ۷ هزار حلقه به ۹۰ هزار حلقه و … از جمله مشکلات اصلی ما در مسائل زیست محیطی است.
نباید طرح مهمی چون احیای دریاچه ارومیه از راه دور اداره شود
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز  نیز گفت: ما در بحث دریاچه ارومیه بارها تأکید کردیم که نباید طرح مهمی چون احیای دریاچه ارومیه از راه دور اداره شود.
دکتر اصغر عسگری ادامه داد: اگر ما می‌خواهیم در خصوص دریاچه ارومیه شاهد نتایج بهتری باشیم، باید تصمیمات و کارها در دو استان آذربایجان شرقی و غربی انجام شود. قبلا عملیاتی کردن گزارش‌های اعلام ‌شده، در خود منطقه انجام نمی‌شد.
وی افزود: در برخی از طرح‌ها از جمله بارورکردن ابرها، دانشگاه‌ها آنطور که باید در جریان نیستند. کار اساسی برعهده دانشگاه‌ها است ولی این کار به دانشگاه‌ها داده نشده است که نتایج خوبی نیز به دنبال ندارد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز با انتقاد از قطع ارتباط بین دانشگاه و برخی از اداره‌های محیط زیست شهرستان‌ها گفت: دانشگاه به‌عنوان یک نهاد علمی ظرفیت‌ بسیار بالایی در حوزه‌های مختلف از جمله خاک، پسماند، بازچرخانی آب  و سایر مسائل زیست محیطی دارد که باید از این ظرفیت استفاده شود.
افزایش همکاری‌ها بین دانشگاه و اداره کل حفاظت محیط زیست
دکتر محمدرضا حسین‌زاده؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز نیز با اشاره به ظرفیت بحث فسیل‌شناسی، بر افزایش همکاری‌های مابین دانشگاه و اداره کل حفاظت محیط زیست استان تاکید کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی نیز گفت: ما یک نهاد و مرجع نظارتی هستیم و در بحث تحقیقاتی، نظر دانشگاه مادر استان برای ما مرجعیت دارد.
دکتر محمدحسین حسن‌زاده ادامه داد: در بحث دریاچه ارومیه و سایر موضوعات فنی و اجتماعی، از دانشگاه تبریز می‌خواهیم مطالبه گری کرده و در این امر پیشگام باشد و ما نیز اعلام آمادگی می‌کنیم که در راستای حفظ محیط زیست، از دستگاه‌های اجرایی مطالبه‌گری کنیم./انتهای پیام

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=9971

اخبار مشابه:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.