• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

انتخابات هیأت رئیسه و ارسال پیامک‌های تهدید آمیز برای نمایندگان شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد چرا میلیاردها میلیارد تومان بودجه به فدراسیون فوتبال می دهید؟/ پول را می گیرند، به ریش همه هم می خندند پاراکاراته کار آذربایجان شرقی بر بام آسیا ایستاد سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد

0

کشف راهی برای کمک به خودترمیمی قلب

  • کد خبر : 1312
  • 05 آذر 1403 - 18:29
کشف راهی برای کمک به خودترمیمی قلب

تهران- باخیش خبر- یافته‌های یک پژوهش نشان می‌دهد دستگاه کمکی بطن چپ (یک پمپ مکانیکی که در قلب کار گذاشته می‌شود و میزان خون پمپ‌شده به همه بدن را افزایش می‌دهد)، به بازسازی سلول‌های ماهیچه‌ای قلب‌های به شدت آسیب، کمک می‌کند.

به گزارش گروه علمی باخیش خبر از وبگاه سای‌تِک‌دِیلی، توانایی قلب انسان برای بازسازی سلول‌های ماهیچه‌ای خود (میوسیت‌ها)، بسیار محدود است و مشخص نیست هنگام آسیب‌دیدن قلب در اثر نارسایی شدید، برای این قابلیت چه اتفاقی می‌افتد.

پژوهشگران مؤسسه کارولینسکا در سوئد دریافته‌اند سرعت بازسازی سلول‌های قلبی که آسیب دیده است در مقایسه با قلب سالم کمتر است. استاندارد مراقبت از بیماران مبتلا به نارسایی قلبی پیشرفته، کاشت پمپی است که به حرکت خون کمک می‌کند و دستگاه کمکی بطن چپ (LVAD) نامیده می‌شود.

این گروه پژوهشی دریافتند عملکرد قلب بیمارانی که برای آن‌ها پمپ قلبی کاشته می‌شود بهبود چشمگیری داشته است و سلول‌های ماهیچه قلب آن‌ها با سرعتی بیش از شش برابر بیشتر از قلب‌های سالم بازسازی می‌شود.

اولاف برگمان (Olaf Bergmann)، پژوهشگر ارشد بخش زیست‌شناسی سلولی و مولکولی در مؤسسه کارولینسکا و یکی از پژوهشگران این گروه، گفت: نتایج این پژوهش نشان می‌دهد ممکن است راهی پنهان برای سرعت‌بخشیدن به سازوکار ترمیم قلب وجود داشته باشد.

به گفته پژوهشگران این سازوکار هنوز ناشناخته است و هیچ توضیحی برای آن وجود ندارد.

یافته‌های آنان امکان طراحی روش‌های درمانی جدید از طریق تحریک توانایی قلب برای ترمیم خود پس از آسیب، در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی جدی را فراهم می‌کند؛ به این ترتیب، بیماران مجبور نیستند فقط به پیوند قلب یا سایر انواع وسایل حمایت مکانیکی طولانی‌مدت متکی باشند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=1312

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.