به گزارش باخیش خبر، سامان احمدزاده در ادامه گفت: این اقدامات شامل آسفالتریزی اساسی، کفسازی، بدنهسازی، خطکشی محوری، آزادسازی پیادهروها، و مقاومسازی پل تراکتورسازی بوده که با هدف روانسازی تردد و افزایش ایمنی اجرا شدهاند.
احمدزاده افزود: همچنین رمپ دسترسی به مسیر مرند–صوفیان و اتصال اتوبان تبریز–آذرشهر به شهید باکری نیز در همین راستا تحقق یافته است.
وی گفت: تناژ آسفالتریزی این مسیر از ۳۳۹ تن در سال ۱۴۰۱ به ۵ هزار و ۵۰۰ تن در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته و در سال ۱۴۰۳ طی ۳۵ روز کاری، بیش از ۱۷ هزار تن آسفالتریزی اساسی انجام شده است.
وی افزود : امسال نیز عملیات رویه با ۱۲ هزار تن آسفالت به پایان رسیده و خطکشی به طول ۳۲ کیلومتر در این مسیر اجرا گردیده است.
سامان احمدزاده همچنین بیان کرد: تعریض باند کندرو به طول ۲ کیلومتر، مقاوم سازی واصلاح هندریلهای پل تراکتورسازی، و اجرای کمپ نوروزی با غرفههای بومی و نصب ۵ المان ثابت، از دیگر اقدامات فرهنگی و عمرانی این منطقه در ارتقاء کیفیت محیطی ورودی شهر است.
در پایان، معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز تأکید کرد: براساس دستور شهردار تبریز، ورودیهای شهر باید نهتنها به لحاظ عمرانی بلکه بهعنوان نمادی فرهنگی و جلوهگر زیبایی تبریز مورد توجه قرار گیرند. در همین راستا، برنامهریزی و اجرای پروژهها در منطقه ۷ با نگاه فراتر از زیرساخت، و با هدف خلق فضای شهری مناسب برای شهروندان و مهمانان صورت گرفته است.