• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

آیا شکستن قولنج منجر به آرتروز می‌شود؟ پیک کرونای جدید در راه ایران؛ این سویه چقدر خطرناک است؟ چرا باید فوری الکل را ترک کنید؟ هراز ۳ شب مسدود است انتخابات هیأت رئیسه و ارسال پیامک‌های تهدید آمیز برای نمایندگان شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد چرا میلیاردها میلیارد تومان بودجه به فدراسیون فوتبال می دهید؟/ پول را می گیرند، به ریش همه هم می خندند پاراکاراته کار آذربایجان شرقی بر بام آسیا ایستاد سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو

0

کارآفرینان به بازار چین به عنوان دومین اقتصاد جهان توجه کنند

  • کد خبر : 9657
  • 09 اسفند 1403 - 17:53

زنجان – باخیش خبر – رئیس اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم شرق چین گفت: چین به عنوان دومین اقتصاد بزرگ جهان در سال‌های آینده همچنان برتری خود را حفظ خواهد کرد از این رو باید مورد توجه کارآفرینان ایرانی قرار بگیرد.

به گزارش خبرنگار باخیش خبر، حسین نژاد صفری روز پنجشنبه در سیمنار آموزشی آشنایی با فرصت های تجاری در بزرگترین هاب بازرگانی و اقتصادی چین، افزود: در سال ۲۰۲۴، چین به عنوان شریک اول تجاری چندین کشور در دنیا شناخته می‌شود، در حالیکه ایالات متحده به رتبه دوم سقوط کرده است.

وی اضافه کرد: در سال ۲۰۰۰، بیشتر کشورهای جهان شریک اول تجاریشان آمریکا بود اما اکنون چین بزرگترین تولیدکننده و مصرف‌کننده جهان است و نقش کلیدی در زنجیره تأمین جهانی ایفا می‌کند.

این کارشناس با بیان اینکه این کشور به عنوان یک مرکز تولیدی غیرقابل جایگزین شناخته می‌شود، ادامه داد: طی سال‌های اخیر جنگ تجاری و فناوری چین با آمریکا آغاز شده است.

نژاد صفری افزود: چین در زنجیره تأمین به حدی رسیده که حتی کشورهایی مانند افغانستان و پاکستان با وجود تغییر حکومت‌ها به همکاری با چین ادامه می‌دهند.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر چین به عنوان بزرگترین بازار مصرف جهان شناخته شده و صادرات و واردات ایران به چین به شدت افزایش یافته است، گفت: آمار صادرات ایران به چین در سال‌های اخیر به ۹.۱۵ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۹، ۱۴.۷۸ میلیارد دلار در سال ۱۴۰۱ و ۱۰.۸ میلیارد دلار در ۱۰ ماهه امسال رسیده است.

رئیس اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم شرق چین ادامه داد: تحریم‌ها و مشکلات بانکی باعث شده که ایران بیشتر از طریق کشورهای ثالث به صادرات بپردازد و این آمارها نشان‌دهنده تصمیمات اقتصادی و تجاری ایران است و می‌تواند به عنوان مبنایی برای برنامه‌ریزی‌های آینده مورد استفاده قرار گیرد.

وی به رشد سریع بازارهای جهانی اشاره کرد و گفت: رقابت دیگر محدود به داخل کشور نیست به عنوان مثال نوسانات کنونی می‌تواند بر زنجیره تأمین و تولید تأثیر بگذارد اما اگر کارآفرینان به صورت جهانی فکر کنند و بخشی از تجارت خود را خارج از ایران انجام دهند، می‌توانند از نوسانات داخلی در امان باشند.

این کارشناس با بیان اینکه ورود به بازار جهانی اعتبار بیشتری به کسب و کارها می‌دهد و به نوآوری کمک می‌کند، گفت: کارآفرینان با تعامل با بازار جهانی می‌توانند ایده‌های جدید را دریافت کرده و در نمایشگاه‌های بین‌المللی شرکت کنند.

وی همچنین بر اهمیت حضور در زنجیره تأمین جهانی و تأثیر آن بر موفقیت اقتصادی کشورها اشاره کرد و گفت: قرار گرفتن در این زنجیره نه تنها برای شرکت‌ها بلکه برای کل کشورها ضروری است چون مقیاس اقتصادی و توانایی تولید در زنجیره تأمین جهانی می‌تواند به افزایش کارایی و کاهش هزینه‌ها منجر شود.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=9657

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.