• امروز : جمعه, ۹ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 May - 2025

اطلاعیه ها

آمریکا: در مذاکرات با ایران پیشرفت حاصل شده است هدیه ۷۰ میلیون تومانی برای نوزادان متولد ۱۴۰۴ پلیس بالاخره واکنش نشان داد/ فرزند نماینده مجلس چه کرد؟ احمدیان: امکان پیشرفت برای همه، ویژگی نظم جدید جهان خواهد بود اجرای ۷۲۰ کیلومتر فیبر نوری در تبریز نقد کتاب «سنجاق قفلی» نویسنده  بیش از ده کتاب در مرند+عکس،و فیلم خطاب دادستان میانه به پلیس این شهرستان ؛قاطعیت در سرکوب مخلان نظم عمومی الگویی برای برخورد سخت با اوباش حامل سلاح تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم استفاده از بهترین چمن و رعایت فوریت اجرای طرح خانواده های اهداء کننده، بزرگترین قهرمانان چرخه اهدای عضو هستند برگزاری مانور اطفای حریق جنگل و مراتع در ورزقان عارف: با حمایت دولت‌های ایران و تاجیکستان همکاری‌ بخش خصوصی دو کشور گسترش یابد رکابزن آلمانی فاتح مرحله سوم تور بین المللی دوچرخه سواری ایران-آذربایجان شد بازداشت عامل وحشت آفرینی در مجتمع مسکونی میانه/شرور با پرونده راهی دادسرا شد افتتاح دفتر واحد شناسایی دانشگاه علوم پزشکی اراک یافته های آماری عجیب در مورد ازدواج سفید/ ویدئو

0

چای سبز از مغز محافظت می‌کند

  • کد خبر : 7019
  • 27 دی 1403 - 18:28
چای سبز از مغز محافظت می‌کند

تهران- باخیش خبر- یافته‌های پژوهشگران نشان داد نوشیدن روزی سه لیوان یا بیشتر چای سبز احتمالاً از سلامت مغز افراد مسن محافظت می‌کند.

به گزارش گروه علمی باخیش خبر وبگاه مِدیکال اِکسپرس در گزارشی آورده است: پژوهش‌ صورت‌گرفته با هدایت دانشکده علوم پزشکی دانشگاه کانازاوا در ژاپن، ارتباطی معنادار میان افزایش مصرف چای سبز و کاهش ضایعات ماده سفید مغز در افراد مسنی که به زوال عقل مبتلا نیستند، نشان داد. یافته‌های این پژوهش حاکی از آن است که نوشیدن روزی سه لیوان یا بیشتر چای سبز احتمالاً از سلامت مغز محافظت می‌کند؛ اما مصرف قهوه تأثیر چشمگیری روی سلامت مغز نداشت.

ماده سفید از شبکه بزرگی از رشته‌های عصبی (آکسون‌ها) در مغز تشکیل شده است که امکان تبادل اطلاعات و ارتباط بین نواحی مختلف مغز را فراهم می‌کند. این ماده «ماده سفید» نامیده می‌شود؛ زیرا رشته‌های عصبی در غلاف محافظی به نام میلین پوشانده شده‌اند که رنگ سفید به بافت می‌دهد.

ضایعات ماده سفید مغز که معمولاً نشان‌دهنده بیماری عروق کوچک است، با زوال شناختی، زوال عقل عروقی و بیماری آلزایمر مرتبط است. پژوهش حاضر با هدف بررسی تأثیر مصرف چای سبز و قهوه بر حجم ضایعه ماده سفید، حجم هیپوکامپ و حجم کل مغز با استفاده از داده‌های اِم‌آرآی (تصویربرداری پرتو مغناطیسی) انجام شد.

چای سبز و قهوه، هر دو به عنوان نوشیدنی‌هایی شناخته‌ شده‌اند که ترکیباتشان دارای اثر محافظت نورونی است و پس از آب پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌ها در سراسر جهان به شمار می‌روند. پژوهشی که قبل از پژوهش حاضر انجام شده بود، نشان داده بود مصرف چای و قهوه با افزایش توانایی‌های شناختی مرتبط است؛ اما پژوهش‌های کمی ارتباط مستقیم آن‌ها را با تغییرات ساختاری مغز افراد مسن بررسی کرده‌اند.

یافته‌های این پژوهش نشان داد خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی کاتچین‌های‌ چای سبز، مانند اپی گالوکاتچین گالات، ممکن است آسیب عروقی را کاهش و سلامت مغز را افزایش دهد.

کاتچین یک نوع فنول و آنتی‌اکسیدان طبیعی و متابولیت ثانویه گیاه است.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=7019

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.