به گزارش باخیش خبر، دکتر محمدرضا حسینزاده؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز طی سخنانی در این نشست اظهار کرد: کنکور سراسری حساسیت و اهمیت زیادی دارد و خوشبختانه تمامی مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی پای کار هستند تا این آزمون که درواقع سرنوشت داوطلبان به آن بستگی دارد، به نحو احسن برگزار شود.
وی ادامه داد: ما باید همه امکانات نرمافزاری و سختافزاری را برای برگزاری هرچه بهتر این آزمون مهم به کار گیریم و از نمایندگان تام الاختیار در شهرستانها میخواهیم جلسات منظمی با شورای تأمین شهرستانها برگزار کنند.
دکتر حسینزاده افزود: شأن و جایگاه دانشگاه تبریز بهعنوان بزرگترین مرکز علمی منطقه ایجاب میکند در خصوص برگزاری مطلوب آزمون سراسری پیشقدم باشیم و نباید اجازه دهیم کوچکترین اشتباهی در روند برگزاری کنکور سراسری رخ دهد چراکه تبعات زیادی در برخواهد شد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز خطاب به نمایندگان تام الاختیار شهرستانها گفت: همه باید آمادگی لازم را جهت مقابله با اتفاقات پیشبینی نشده داشته باشیم و مطمئن باشید هرچقدر سختگیری بیشتری وجود داشته باشد، به همان اندازه امنیت آزمون نیز بیشتر خواهد بود.
ضرورت استقرار پزشک متخصص، آمبولانس و خودروی آتشنشانی در حوزههای آزمون، جلوگیری از ازدحام بیش از حد هنگام بازدید مسئولان شهرستانها از حوزههای برگزاری آزمون، حفظ نظم جلسه توسط مراقبان و رابطان آزمون، برگزاری جلسات توجیهی برای مراقبان و رابطان و… از جمله موضوعات مطرح شده دکتر حسینزاده در این نشست بود.
کنکور سراسری یک رویداد ملی و آبروی نظام است
مدیرکل حراست دانشگاه تبریز و مسئول حفاظت آزمون استان نیز گفت: کنکور سراسری یک رویداد ملی و آبروی نظام است و کوچکترین خطا میتواند زحمات همه را هدر دهد و لذا این آزمون مهم باید بدون نقص برگزار شود.
محمود عادلی شهیر ادامه داد: یکی از موضوعاتی که باید رعایت شود، ضرورت رعایت قوانین توسط مراقبان، رابطان و سایر مسئولان حاضر در حوزه امتحانی است که از جمله این قوانین، عدم همراه داشتن تلفن همراه است.
وی تاکید کرد: مسئولان حفاظت آزمون باید تدابیر لازم را برای برقراری امنیت در مخزن آزمون که به منزله قلب آزمون است، بیاندیشند.
مسئول حفاظت آزمون استان یادآور شد: طبق قانون اگر بستگان و اقوام درجه یک مسئولان اجرایی کنکور، بهعنوان شرکت کننده در جلسه حاضر باشند، آن مسئول حق حضور در حوزه امتحانی را ندارد و ما از همه مسئولان اجرایی آزمون میخواهیم که در صورت حضور اقوام خود در محل آزمون، حتما ضمن اطلاع این موضوع به مسئولان مربوطه، از چارت اجرایی آزمون کنار روند تا هیچ شائبهای به وجود نیاید.
عادلی در خاتمه ضمن تأکید بر ارسال به موقع گزارش آزمون، بر دقت کامل مسئولان حفاظت آزمون از وقوع هرگونه تقلب در آزمون تأکید و تقلب را عامل تضییع حقالناس عنوان کرد.
داوطلبان شرکت کننده در این آزمون فرزندان ما هستند
دکتر ناصر حاجیپور؛ مدیر امور آموزشی دانشگاه تبریز نیز گفت: همه ما باید با این نگرش به آزمون سراسری نگاه کنیم که داوطلبان شرکت کننده در این آزمون فرزندان ما هستند و سرنوشت آنها به این آزمون بستگی دارد.
براساس این گزارش، در ادامه این نشست، مسئولان حفاظت آزمون و نمایندگان تام الاختیار شهرستانها به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص روند برگزاری آزمون سراسری پرداختند./انتهای پیام