• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

نجات شهروند مراغه ای توسط پلیس مراغه از خود کشی دیدار مدیرعامل بانک تجارت کشور با رئیس اتاق بازرگانی تبریز برگزاری اردوی مشترک تیم ملی بزرگسالان وجوانان جودو بهره برداری از درمانگاه تخصصی شهیدمحمد حاج علیزاده سپاه مرند سی و هفتمین دوره تور بین المللی دوچرخه سواری ایران – آذربایجان ۶ الی ۱۰ خرداد جاری در ۵ مرحله برگزار می شود. تجلیل از برگزیدگان مسابقه فرهنگی دهه کرامت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کسب رتبه‌های برتر بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی توسط منتخبین آذربایجان شرقی معوقات یارانه‌ای نانوایان تبریز یکجا پرداخت شد پدر سنگدل میانه ای ۳ پسر خردسالش را کشت/ و خود اقدام به خودکشی کرد کف‌سازی ۵۰۰۰ مترمربعی پیاده راه اراضی میدان تیر دفتر رئیس جمهور: بیمارانی که دکتر پزشکیان جراحی کرد، در سلامت کامل هستند رگبار و رعد و برق در نقاط مختلف کشور آیا شکستن قولنج منجر به آرتروز می‌شود؟ پیک کرونای جدید در راه ایران؛ این سویه چقدر خطرناک است؟ چرا باید فوری الکل را ترک کنید؟

0

نگرانی های موجود در خصوص مهاجرت به بحران های کشورهای آسیایی باز می گردد

  • کد خبر : 9652
  • 09 اسفند 1403 - 16:41
نگرانی های موجود در خصوص مهاجرت به بحران های کشورهای آسیایی باز می گردد

تهران-باخیش خبر-فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: نگرانی‌های موجود در خصوص مهاجرت‌ها به ویژه در عصر جهانی شدن، به بحران‌های کشورهای آسیایی و دیگر کشورها برمی‌گردد.

به گزارش خبرنگار سیاسی باخیش خبر، قاسم محبعلی روز پنجشنبه در بخش دوم نشست تشکیلاتی حزب توسعه ملی ایران اسلامی، گفت: در حال حاضر مهاجرت یکی از موضوعات مهم جهانی است، به طوری که طبق آمارها، حدود ۳۰ درصد از جمعیت مناطق اروپا و آمریکا تمایل به مهاجرت دارند. اگر به نسبت مهاجرت‌ها دقت کنیم، کشورهای مقصد عمدتاً شامل کشورهایی هستند که دارای ساختارهای حکمرانی مشخصی هستند و به عنوان مثال، درصد قابل توجهی از کشورهای توسعه‌یافته، مانند سوئیس، در زمینه تجارت و مهاجرت فعال هستند.

وی ادامه داد: نگرانی‌های موجود در خصوص مهاجرت‌ها به ویژه در عصر جهانی شدن، به بحران‌های کشورهای آسیایی و دیگر کشورها برمی‌گردد. به عنوان نمونه، نزدیک به نیمی از جمعیت سوریه به دلیل بحران‌های داخلی به کشورهای دیگر مهاجرت کرده‌اند. این مهاجرت‌ها نه تنها به تحصیل بلکه به امنیت اجتماعی نیز مربوط می‌شود. بنابراین، می‌توان به سه عامل اصلی حقوق بشر، اقتصاد و ساختار حکمرانی در موضوع مهاجرت اشاره کرد.

این کارشناس سیاست خارجی ایران با بیان اینکه کشورهایی که تحت تسلط اقتصادی یا انحصار اقتصادی قرار دارند، قدرت بیشتری در حاکمیت خود پیدا می‌کنند، تصریح کرد: در تاریخ، نمونه‌هایی مانند ناپلئون در فرانسه، هیتلر در آلمان، شوروی سابق و امپراتوری ژاپن وجود دارند که نشان‌دهنده این واقعیت هستند. به همین ترتیب، صدام حسین و قذافی نیز در منطقه ما به این نوع تمرکز قدرت دچار بودند.

وی با تاکید بر این موضوع که اقتصادهای باز و بازارمحور به حاکمیت‌ها اجازه نمی‌دهد که اندوخته‌های وسیعی داشته باشند، بیان کرد: به عنوان مثال، در سوریه، با وجود اینکه ۵۰ میلیارد دلار در اختیارداشت دولت نتوانست این منابع را به درستی مدیریت کند. در لبنان، کل بودجه دولت حدود ۴ میلیارد دلار است، اما به حزب‌الله ۶۵۰ میلیون دلار پرداخت می‌شود.

محبعلی عنوان کرد: حکومت‌هایی که به نوعی جنبه ایدئولوژیک دارند، معمولاً سیاست‌های فرا مرزی اتخاذ می‌کنند. در نتیجه، بحران‌های خارجی به طور طبیعی در حکومت‌های ایدئولوژیک تولید می‌شوند.

وی خاطر نشان کرد: از سال ۱۳۷۹ و ۱۳۸۰، ما به طور مداوم با بحران‌های خارجی مواجه بوده‌ایم. به عنوان مثال، اشغال سفارت، سلمان رشدی و حادثه میکونوس، همگی نشان‌دهنده این واقعیت هستند که ما قادر به برقراری روابط ساختاری و نهادینه‌شده با هیچ کشوری نیستیم. کشورهایی که دچار تسلط اقتصادی هستند، با همین مشکل مواجه‌اند.

وی خاطرنشان کرد: بحران بعدی ما ناشی از این واقعیت است که در زمان انقلاب، روند جهانی شدن در حال شکل‌گیری بود. کشورهایی که خارج از اروپا و غرب توسعه یافتند، مانند مالزی، از همین روند بهره‌برداری کردند، در حالی که ما در همان زمان خود را محروم کردیم. در نهایت، ما باید درک کنیم که امنیت در دنیای امروز تنها با تکیه بر قدرت نظامی تأمین نمی‌شود. حتی اگر سلاح‌های بیشتری در اختیار داشته باشیم، برای حفظ امنیت باید در چرخه همکاری‌های بین‌المللی مشارکت کنیم.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=9652

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.