• امروز : سه شنبه, ۶ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 27 May - 2025

اطلاعیه ها

کلاهبردار ۸۰۰ میلیاردی در تبریز بازداشت شد گردهمایی سراسری مدیران ستادی و استانی امور عشایر کشور در تبریز برگزار شد نشست تخصصی «کنترل استرس، سبک زندگی و راهکارهای مقابله‌ای»   اجازه دست درازی به چیب مردم را نمی دهیم احمدیان: فرصت‌های جدیدی برای بنا نهادن نظم جدید جهانی فراهم است پلیس خطاب به مسئولان: انتظار داریم بزرگراه ها در شب روشن باشند توقیف موتورسیکلت سنگین ۱۰ میلیاردی قاچاق در مرند شناسایی ساخت‌ و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تپه شهدا کلیبر بازداشت سارق محتویات خودرو توسط پلیس “میانه” سی و هفتمین دوره تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری ایران-آذربایجان آغاز شد پنجمین سهمیه ساندا بازی‌های‌جهانی چنگدو به ایران تعلق گرفت ۱۰۵ کشور در اندیشه معماری جهان عادلانه در اجلاس امنیتی مسکو ناظران هیأت رئیسه مجلس انتخاب شدند مارگیری از خودرو در شهرک میلاد مرند با حضور آتش‌نشانان شهرداری مرند علی دایی در میان اسطوره‌های فوتبال دنیا

0

نشست تخصصی «کنترل استرس، سبک زندگی و راهکارهای مقابله‌ای»  

  • کد خبر : 17820
  • 06 خرداد 1404 - 17:21
نشست تخصصی «کنترل استرس، سبک زندگی و راهکارهای مقابله‌ای»   
نشست تخصصی «کنترل استرس، سبک زندگی و راهکارهای مقابله‌ای» با حضور دکتر مجید علیلو، عضو هیأت علمی گروه روان‌شناسی دانشگاه تبریز و دانشجویان در محل باغ گیاه‌شناسی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش باخیش خبر ، در این نشست، دکتر مجید علیلو با تشریح ابعاد روان‌شناختی استرس، اظهار کرد: استرس بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی انسان امروز است. اما آنچه آسیب‌زا می‌شود، نه خود استرس، بلکه شیوه‌ی مواجهه‌ی ما با آن است. ما قادر به حذف استرس نیستیم، اما می‌توانیم آن را مدیریت کنیم.

وی با اشاره به تأثیر تفاوت‌های فردی در تجربه‌ی استرس افزود: ویژگی‌های شخصیتی مانند کمال‌گرایی یا اضطراب‌پذیری بالا، افراد را در برابر فشارهای روانی آسیب‌پذیرتر می‌سازد. در برخی افراد، لذت از زندگی تضعیف شده و همین امر باعث می‌شود در مواجهه با استرس‌ها بیشتر آسیب پذیر شوند.
دکتر علیلو در بخش دیگری از سخنان خود به عوامل محیطی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: افزایش نیازها، انتظارات و فشارهای بیرونی، از مهم‌ترین منابع استرس در جامعه‌ی امروز محسوب می‌شود. در چنین شرایطی، وجود ساختارهای حمایتی در دانشگاه، شهر و محله بسیار ضروری است.
وی در ادامه به معرفی راهکارهایی برای مقابله با استرس پرداخت و خاطرنشان کرد: ورود به فعالیت‌های نشاط‌آفرین و تجربه‌ هیجانات مثبت، مانند تفریحات سالم، ارتباط اجتماعی معنادار، تمرین‌های تنفسی مانند تنفس دیافراگمی و حتی فعالیت‌هایی مانند پرورش گل و گیاه، نقش مهمی در مقابله با استرس دارند. این استراتژی‌ها باید به بخشی از سبک زندگی تبدیل شوند.
وی همچنین با تأکید بر نقش نهادهای عمومی افزود: دولت‌ها و نهادهای مسئول باید برای افزایش تاب‌آوری روانی جامعه، زیرساخت‌های شادی و نشاط را در سطح ملی تقویت کنند. تزریق شادی، نه فقط یک ضرورت فردی، بلکه یک وظیفه‌ اجتماعی است.
این نشست بخشی از سلسله کارگاه و نشست‌های آموزشی و ترویجی با محوریت «مهارت‌های زندگی» بود که به همت مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار شد و  مورد استقبال حاضران قرار گرفت./انتهای،پیام

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=17820

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.