به گزارش باخیش خبر ، نشست تخصصی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در روز چهارم همایش سراسری مدیران کل استانی با حضور حجتالاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی معاون قرآن وعترت، محمدحسین فدوی مدیرکل ارتباطات و هماهنگی، حسین سلیمانی مدیرکل کمیسیون تبلیغ و ترویجی قرآنی، مرتضی خدمتکار مدیرکل آموزش و توسعه مشارکتهای و سعید مجیدی مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج فعالیتهای قرآنی برگزار شد.
در این روز نود و هفتمین اجلاسیه سراسری مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ها, معاونت قرآن و عترت گزارش فعالیت های قرآنی خود را ارایه کرد .
در ابتدای این اجلاسیه حجت الاسلام والمسلمین ارباب سلیمانی با اشاره به جایگاه رفیع قرآن گفت: ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابزارهای متعدد فرهنگی در اختیار داریم همه این ابزارها باید در خدمت قرآن و اهل بیت (ع ) باشد . این فرهنگ، فرهنگ انسان ساز و متعالی است . آن روزی که ما در خدمت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی این ماموریت مهم را در حوزه قرآن و عترت قبول کردیم ، ایشان فرمودند: معاونت قرآن و عترت پیش ران است و در همه جا باید رنگ و بوی قرآن و عترت دیده شود.
معاون قرآن و عترت گفت: در برنامه ریزی های ۱۴۰۴ باید از همه ظرفیت های ستادی و استانی بهره بگیریم. ارباب سلیمانی افزود: باید سهم قرآن و عترت را برجسته بدانیم و اگر این سهم درست دیده نشود خسارت جبران ناپذیری چه در دنیا و چه درآخرت در انتظار ماست و این نیاز به مشارکت و ایده پردازی دارد و شما مدیران استانی شایسته است در فعالیتهای معاونت قرآن و عترت نقش برجسته ای داشته باشید.
حجت الاسلام سلیمانی در ادامه سیاست های کلی و اصول حاکم بر معاونت قرآن و عترت را بیان کردند و به مدیران استان ها توصیه کردند؛ جایگاه قرآن و عترت را در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارتقا دهید و برای هر تصمیمی که می گیرد پیوست قرآنی داشته باشید.
گفتنی است در ابتدای جلسه مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گزارش مسایل و چالش های حوزه قرآن و عترت را ارایه کرد. آقای پایان چهار کلان برنامه محوری وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی را بیان کرد و به جمع بندی نهایی مسایل حوزه قرآن و عترت با تطبیق بر چهار کلان برنامه محوری مقام عالی وزارت پرداخت. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت : این گزارش عصاره دغدغه ها، مسایل بنیادی و چالش های پیش رو در گستره استانی و ملی است که با مشارکت کارشناسان و صاحبان تجربه, از سراسر کشور گرد آمده و ناظر بر آسیب شناسی ساختاری، اجرایی و تشکیلاتی این عرصه مقدس است تا برای تحقق تمدن قرآنی زمینه سازی شود