• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد محموله ۴ میلیارد و پانصد میلیون ریالی لوازم آرایشی خارجی قاچاق در مرند کشف شد تجلیل از ووشوکار میانه ای آذربایجان شرقی نظارت مستمر بر عملکرد مدیران فنی و کنترل ناوگان حمل و نقل کالا و مسافر در استان یزد بیش از ۹۴ همت، ۱۱۹ میلیون دلار و ۳۹ میلیون یورو پروژه به بهره‌برداری می‌رسد اعمال قانون بر کامیون‌های حمل شن و ماسه بدون مجوز فعالیت در تبریز معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان منصوب شد غنی سازی حق مسلم و خط قرمز ماست/ تیم مذاکره کننده متخصص و باتجربه از حقوقمان دفاع می کنند جزییات ثبت نام کلاس اولی ها

0

معاون وزیر بهداشت: آمار موالید کشور در سال جاری کمتر از یک میلیون نفر است

  • کد خبر : 8550
  • 21 بهمن 1403 - 18:25
معاون وزیر بهداشت: آمار موالید کشور در سال جاری کمتر از یک میلیون نفر است

تهران – باخیش خبر- معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به آمارهای مرکز ملی آمار و سازمان ثبت احوال، گفت: بر اساس مدل سازی‌ها، آمار موالید کشور در سال جاری و برای اولین در ۴۵ سال گذشته(بعد از پیروزی انقلاب) به یک میلیون نفر هم نمی‌رسد.

به گزارش باخیش خبر از وزارت بهداشت، دکتر علیرضا رییسی روز یکشنبه در سومین نشست ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت که در ساختمان وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت و نرخ سالمندی کشور رو به افزایش است به نحوی که تا ۳۰ سال آینده، ۲۵ درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می دهند. همچنین تعداد ازدواج هم در سالهای اخیر، کاهش یافته است.

وی به افزایش میانگین سن و کاهش آمار ازدواج در کشور اشاره کرد افزود: میانگین سن ازدواج در مردان به ۲۷.۴ سال و در زنان به ۲۳ سال افزایش یافته که این آمار در تهران تقریبا ۳۰ سال است و نیازمند مداخله جدی است.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: اگر زنی در سن ۳۰ سالگی ازدواج کند و بعد از ۴ تا ۵ سال صاحب اولین فرزند شود، سن مادر ۳۵ سال می شود و اگر فرزند دوم را در ۴۰ سالگی به دنیا بیاورد، به طور طبیعی روند فرزندآوری رو به کاهش خواهد رفت و به همین دلیل باید میانگین سن ازدواج را کاهش دهیم.

دکتر رییسی با بیان اینکه نرخ طلاق در سال‌های اخیر ثابت مانده و کاهشی شده است، افزود: هر چند که عدد مطلق طلاق سالیانه در کشور، همچنان بالا و قابل توجه است.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: روند زایمان سوم طی سال‌های اخیر در کشور افزایش یافته است، اما باید به نحوی برنامه ریزی کنیم که آمار زایمان‌های اول و دوم مادران در کشور به عنوان یک اهداف محوری، افزایش پیدا کند.

به گفته وی، برای تحقق این مهم باید بیشتر بر کاهش سن ازدواج، افزایش فرزندآوری و کاهش فاصله سن فرزندان(زایمان مادر) کار کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه میانگین سن پدر در زمان تولد فرزند اول به ۳۲.۱ و سن مادر به ۲۷.۴ سال رسیده است، گفت: آمار فوت در کشور نیز بعد از کرونا، به حدود ۴۲۰ هزار نفر در سال رسیده و هر قدر به سمت سالمندی پیش برویم، این آمار بیشتر می شود.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=8550

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.