• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد محموله ۴ میلیارد و پانصد میلیون ریالی لوازم آرایشی خارجی قاچاق در مرند کشف شد تجلیل از ووشوکار میانه ای آذربایجان شرقی نظارت مستمر بر عملکرد مدیران فنی و کنترل ناوگان حمل و نقل کالا و مسافر در استان یزد بیش از ۹۴ همت، ۱۱۹ میلیون دلار و ۳۹ میلیون یورو پروژه به بهره‌برداری می‌رسد اعمال قانون بر کامیون‌های حمل شن و ماسه بدون مجوز فعالیت در تبریز معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان منصوب شد غنی سازی حق مسلم و خط قرمز ماست/ تیم مذاکره کننده متخصص و باتجربه از حقوقمان دفاع می کنند جزییات ثبت نام کلاس اولی ها

0

مشاور وزیر ورزش: هزینه درمان دیابت در کشور ۷۰ برابر بودجه ورزش است

  • کد خبر : 8172
  • 15 بهمن 1403 - 23:20

مشهد-باخیش خبر-مشاور وزیر ورزش و جوانان گفت:
امروز هزینه درمان دیابت در ایران ۷۰ برابر کل بودجه ورزش است؛ این آمار هشدار جدی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار باخیش خبر، رضا شجیع روز دوشنبه در همایش یک روزه‌ «طبیعت و تن» در مشهد افزود: پیشگیری باید در همه محورها مورد توجه قرار گیرد، چرا که اگر پیشگیری بر درمان مقدم شمرده نشود، ما شاهد ورشکستگی حوزه درمان خواهیم بود.

وی ادامه داد: به گفته پدر علم پاتولوژی ( رادولف ویرشو)، سرطان دو دلیل دارد، دلیلی که زیر میکروسکوپ مشخص می‌شود و دیگری دلیل رویکردها و سیاست‌های سرطان‌زا است.

مشاور وزیر ورزش بیان کرد: در حل مسائل و مشکلات یکی از موضوعات مهم و اولیه این است که مسئله و مشکل برای مردم ملموس و قابل درک باشد.

وی ادامه داد: در دهه ۷۰ کمپین‌های زیادی در دنیا برای تاثیر CFC بر لایه اُزن و سرطان‌زایی برگزار شد؛ یک دهه تلاش کردند و به جایی نرسید و در نهایت یک محقق دلیل این ناکامی را عدم ملموس بودن مسئله برای مردم ذکر کرد.

شجیع گفت: این محقق معتقد بود مردم درکی از لایه ازن ندارند و به جای لایه ازن از سوراخ ازن استفاده کنید، اگرچه علمی نیست اما مسئله را برای مردم ملموس می‌کند و همین اتفاق هم افتاد، بنابراین مردم اگر مشکل را لمس کنند بهتر می‌توانند در حل آن کمک کنند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: متخصصانی در کشور هستند که جریان‌های اقتصادی را تئوریزه می‌کنند و کار آنها این است که، هرکجا سیاستی ایجاد می‌شود، به دنبالش یک جریان اقتصادی هم شکل گیرد.

مشاور وزیر ورزش بیان کرد: جریان‌های اقتصادی پشتیبان ساخت سیاست‌هایی شدند که سلامت مردم را تهدید می‌کند، به عبارتی این پارادوکس صنعت سلامتی است.

وی ادامه داد: امروز با سیاست‌هایی مواجه هستیم که ضد سلامتی مردم است، مثلا سیاست اتوبان سازی، سیاست بزرگ کردن شهرها و سیاست ساختمان‌های کبریتی که همه سیاست‌های شکست‌خورده‌ای بوده است و امروز سلامت جامعه را به خطر انداخته است.

شجیع تاکید کرد: جریان‌های اقتصادی نه تنها صحبت متخصصان را نشنیده می‌گیرند بلکه به وسیله متخصصان غیرمتعهد، رفتارهای خود را تئوریزه می‌کنند و حتی به ایده‌های درست محیط زیستی، برچسب سیاسی می‌زنند و مانع اجرای آن می‌شوند.

وی با انتقاد از اینکه سیاست‌زدگی در حوزه سلامت گریبان ما را گرفته است، ادامه داد: راهکار اول اینکه باید جلو تصمیمات پشت پرده و در خفا گرفته شود و تمام تشکل‌ها در سیاست‌گذاری‌ها سهیم باشند؛ راهکار دوم پیشگیری بر اقدام و درمان مقدم شمرده شود.

مشاور وزیر ورزش با اشاره به اینکه در حوزه سلامت، موازنه پیشگیری و درمان به هم ریخته است، اظهار کرد: آنقدر در حوزه درمان بیمارستان ساخته شده و هزینه و سرمایه‌گذاری کرده‌ایم که توازن حوزه درمان و پیشگیری به هم خورده است.

شجیع گفت: اقتصادی شدن فرآیند درمان و جریان‌های اقتصادی پشت آن، با جریان‌های پیشگیری مقابله می‌کند؛ از این رو بایستی گفتمان پیشگیری به یک گفتمان فراگیر در کشور تبدیل شود.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=8172

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.