• امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 8 July - 2025

اطلاعیه ها

تحول چشمگیر فضای بصری اراضی میدان تیربا کاشت پارک ۳ هکتاری کشت ۴۸۷ هکتاری کلزا در اسکو برگزاری جلسه جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در شهرستان مرند کدام بیماری‌ ها افسردگی زا هستند؟ خدمات سوخت رسانی بی وقفه در شرایط بحرانی توسط شرکت پخش فرآورده های نفتی ناحیه ویژه میانه قابل تقدیر است هریس سومین شهر خنک کشور شد تدوین سند جامع توسعه فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد ارس کلید خورد اطلاعیه فدراسیون کاراته جهت ثبت نام در لیگ سری آ مالزی دیدار فرمانده انتظامی شهرستان میانه با شهردار به مناسبت روز شهرداری و دهیاری نظارت میدانی مدیر کل برمحیط زیست مراغه تصویب طرح توسعه شهر خمارلو با رویکرد غالب گردشگری توسل کارکنان منطقه ۸ عملیات انتقال گاز ایران به اهل بیت (ع) بازداشت و جمع آوری ۲۱ اتباع غیرمجاز در میانه فال قهوه امروز سه شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / فال قهوه برای متولدین ماه‌های مختلف اینتر برای فروش طارمی ۱۰ میلیون یورو می‌خواهد

1

مدیرکل دفتر آموزش وزارت بهداشت: ۲۰ شهر داوطلب اجرای شهر سالم شدند

  • کد خبر : 7448
  • 03 بهمن 1403 - 18:28

بجنورد- باخیش خبر- مدیرکل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون شهرهای مراغه و سهند گواهی اجرای شهر سالم را دریافت کردند و ۲۰ شهر نیز داوطلب این طرح شدند.

به گزارش باخیش خبر، فرشید رضایی روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران خراسان شمالی در دانشگاه علوم پزشکی اسفراین اظهار کرد: شهر سالم در جهان شناخته شده است و در حال حاضر ۸۰ شاخص برای این طرح شناسایی و شهرستان هایی که این شاخص ها را رعایت کنند به سمت سالم شدن پیش می رود.

وی تصریح کرد: مشارکت های مردمی در این طرح نقش مهمی دارد و این مشارکت ها از درون خانواده و محله شکل می گیرد.

مدیر کل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه هوش مصنوعی آموزش را در این زمینه متحول کرده است گفت: برنامه های توانمندسازی افراد از این طریق به خوبی شکل می گیرند و مسوولیت اجتماعی در کنار مشارکت مردم نقش مهمی را ایفا می کند.

وی ادامه داد: شهر سالم قالبی بر همه شهرها است و نشان می دهد که وزارت بهداشت بعنوان متولی این طرح همسو با دیگر نهادها پیش می رود.

رضایی یادآور شد: نگاه سازمان ها باید به مقوله شهر سالم عوض شود و این طرح پدیده ای است که توسط انسان ها خلق می شود و نهادها در اجرای آن نقش مهمی دارند.

وی اضافه کرد: فرآیند شهر سالم از طریق فرماندار اعلام آمادگی می شود و سپس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان یک کارشناس آشنا به این موضوع را انتخاب و این طرح را به همراه کمیته ها اجرا می کند.

مدیر کل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: ۲ شهر سهند و مراغه گواهی شهر سالم را دریافت کرده اند ۱۱ شهر نیز برنامه خود را آغاز و ۷ شهر نیز در حال آماده سازی این طرح هستند.

وی یادآور شد: شهرهای صفی آباد، اسفراین و راز و جرگلان متقاضی اجرای شهر سالم شدند.

شهر سالم و ایمن یک نتیجه نیست، بلکه یک فرآیند است؛ شهر سالم یعنی آگاهی از وضعیت سلامت و تلاش برای بهبود آن؛ شهر سالم شهری نیست که دارای یک وضعیت ویژه و خاصی از سلامتی باشد و هر شهری می تواند بدون توجه به وضعیت سلامتی مردمش یک شهر سالم باشد.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=7448

اخبار مشابه:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.