• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

انتخابات هیأت رئیسه و ارسال پیامک‌های تهدید آمیز برای نمایندگان شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد چرا میلیاردها میلیارد تومان بودجه به فدراسیون فوتبال می دهید؟/ پول را می گیرند، به ریش همه هم می خندند پاراکاراته کار آذربایجان شرقی بر بام آسیا ایستاد سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد

0

فولاد میانه با سود سالانه ۲ هزار میلیارد؛ بی‌اثر در چرخه مالی استان

  • کد خبر : 15816
  • 21 اردیبهشت 1404 - 0:09
فولاد میانه با سود سالانه ۲ هزار میلیارد؛ بی‌اثر در چرخه مالی استان

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی از عدم تمرکز چرخه مالی فولاد میانه در استان انتقاد کرد و گفت: با سود سالانه بیش از ۲ هزار میلیارد تومان، هیچ اثر اقتصادی از این مجموعه در شهرستان و استان دیده نمی‌شود. وی خواستار ادغام فولاد میانه و فولاد آذربایجان، و اصلاح ساختار مدیریتی برای جلوگیری از هدررفت منابع و افزایش بهره‌وری شد.

به گزارش باخیش خبر ، نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی، در جلسه شورای اجتماعی استان آذربایجان شرقی که با حضور رییس کمیسیون و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در تبریز برگزار شد با انتقاد از نحوه مدیریت مالی و ساختاری فولاد میانه گفت: “فولاد میانه با سود سالانه بیش از ۲ هزار میلیارد تومان، هیچ حساب متمرکزی در استان ندارد و چرخه مالی آن در شهرستان میانه دیده نمی‌شود. این مسئله سبب شده تا این شهرستان از مزایای گردش مالی این مجموعه بزرگ کاملاً بی‌بهره باشد.”

وی با تاکید بر اهمیت بهره‌برداری از ظرفیت‌های فولاد میانه برای توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی شهرستان، افزود: “این در حالی است که فولاد نیشابور، که همزمان با فولاد میانه در سال ۱۳۸۰ شروع به فعالیت کرده است، اکنون در فاز دهم فعالیت می‌کند، اما فولاد میانه هنوز از فاز دو عبور نکرده بود. تنها با تلاش و پیگیری‌های صورت گرفته توانستیم نود میلیون یورویی که از این شهرستان به منطقه دیگری منتقل شده بود، بازگردانیم تا فاز سوم این مجموعه فولادی در حوزه ذوب و ریخته‌گری در آستانه بهره‌برداری قرار بگیرد.”

ادغام فولاد میانه و آذربایجان؛ راهکاری برای افزایش بهره‌وری

این نماینده مجلس با اشاره به مشکلات ناشی از رقابت منفی میان فولاد میانه و فولاد آذربایجان، خواستار ادغام این دو مجموعه شد و اظهار داشت: “ادغام این دو مجموعه، می‌تواند علاوه بر جلوگیری از اتلاف انرژی، به بهینه‌سازی فرآیندها و ایجاد مدیریت واحد در صنعت فولاد استان منجر شود. این ادغام نه تنها بهره‌وری را افزایش می‌دهد، بلکه امکان مدیریت بهتری بر منابع و ساختارهای مالی فراهم می‌کند.”

کشاورزی شهرستان میانه؛ ظرفیت‌های مغفول و نبود صنایع تبدیلی

وی با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان میانه، از جمله ۱۷۰ هزار هکتار زمین زیر کشت و تولید ۲۵۰ هزار تن سیب در سال، از نبود صنایع تبدیلی ابراز تاسف کرد و گفت: “نبود صنایع تبدیلی در شهرستان باعث شده تا کشاورزان از ارزش واقعی محصولات خود بهره‌مند نشوند. این موضوع نه تنها به اقتصاد محلی آسیب می‌زند، بلکه فرصت‌های اشتغال‌زایی را نیز محدود کرده است.”
وی خواستار پیگیری اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس برای ایجاد صنایع تبدیلی در شهرستان شد و افزود: “با ورود شستا به استان و شهرستان میانه، می‌توان صنایع تبدیلی را راه‌اندازی کرد که این امر علاوه بر رشد صنعت استان، اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی منطقه را نیز به همراه خواهد داشت.”

اشتغال‌زایی؛ نرخ بیکاری بالای ۲۲ درصد، نیازمند طرح‌های جدی

نماینده مردم میانه با اشاره به نرخ بیکاری بالای ۲۲ درصد در شهرستان، خواستار اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی شد و از ساخت گاوداری هزار رأس مولد در این شهرستان خبر داد. وی گفت: “این پروژه علاوه بر اشتغال‌زایی، تأمین شیر پگاه استان را نیز برعهده خواهد داشت.”
وی همچنین از استقبال بازنشستگان از خانه امید در شهرستان میانه خبر داد و خواستار توسعه این مرکز برای ارائه خدمات بهتر به بازنشستگان شد.

مشکلات اجتماعی؛ معلولیت، اعتیاد و خانواده‌های پرجمعیت

این نماینده مجلس در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات اجتماعی شهرستان میانه اشاره کرد و خواستار تکمیل و راه‌اندازی ساختمان نیمه‌کاره مرکز نگهداری معلولین امام علی (ع) شد.
وی همچنین گفت: “شهرستان میانه دارای ۵۸۰ خانوار معلول است که از حق پرستاری برای نگهداری اعضای خانواده استفاده می‌کنند، اما وجه واریزی برای این موضوع بسیار ناکافی است و نیازمند افزایش است.”
وی همچنین با اشاره به افزایش تعداد معتادان متجاهر در شهرستان، خواستار تصویب و راه‌اندازی کمپ‌های ماده ۱۵ و ۱۶ برای مبارزه با مواد مخدر و آموزش‌های پیشگیرانه شد.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، بر لزوم حمایت از خانواده‌های دارای فرزندان دو قلو، سه قلو و چهار قلو در راستای سیاست‌های تنظیم جمعیتی دولت تاکید کرد و گفت: “حمایت از این خانواده‌ها می‌تواند در راستای تحقق سیاست‌های جمعیتی کشور بسیار موثر باشد.”/انتهای پیام

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=15816

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.