• امروز : شنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 September - 2025

اطلاعیه ها

نشست مشترک سران قوا برگزار شد استعداد نخبگان پشت دیوار سهمیه می خشکد خصوصی‌سازی پارک موزیکال تبریز، یکی از محبوب‌ترین پارک‌های تبریز،/ موجی از نارضایتی و اعتراض شهروندان ولیعصر را به همراه داشته است. ۶۵۶هکتار از اراضی ملی در آذربایجان‌شرقی آزادسازی شد امضای شش تفاهم‌نامه و ده‌ها مذاکره تخصصی؛ حضور درخشان ایرید در ششمین نمایشگاه حمل‌ونقل بازدید دادستان شهرستان اسکو و مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان از واحد صنعتی بررسی راهکارهای کاهش آلودگی هوای تبریز در کارگروه ملی/ تأکید بر تداوم برنامه‌های کنترل آلودگی در فصل سرد محرومیت لوئیس سوآرس به دلیل رفتار زشتش ترامپ وزارت «دفاع» آمریکا را به وزارت «جنگ» تغییر نام داد رئیس جبهه اصلاحات از صدا و سیما شکایت کرد استایل متفاوت و جوان‌پسند شبنم قلی‌خانی با کت جین و کلاه اسپرت جان یامان بازیگر مشهور ترک و نامزدش در جشنواره ونیز/ تصاویر ۸ مدال طلا ۸ نقره و ۵ برنز حاصل تلاش گنگ توان کاران آذربایجان شرقی واکنش مدودف به نشست پاریس اتحاد ملت ایران سرمایه‌ای بی‌بدیل است

2

غذاهای تبریز مهمترین مولفه جذب گردشگری است

  • کد خبر : 1521
  • 06 آذر 1403 - 22:31

باخیش خبر – رییس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان تبریز گفت: غذاهای لذیذ این کهن شهر مولفه مهم و تاثیرگذار در جذب گردشگران داخلی و خارجی است.

رامین اسبقی روز سه شنبه در جمع فعالان حوزه گردشگری تبریز، تنوع و تعدد بی نظیر غذایی این شهر را فرصتی بسیار مطلوب و جذاب برای گردشگران دانست و افزود: می توان با تبلیغات مناسب و شناسایی این غذاها از طریق رسانه ها و به خصوص شبکه های اجتماعی، تبریز را به مقصدی ایده‌آل برای توسعه گردشگری خوراک در ایران تبدیل کرد.

وی بر لزوم بهره‌برداری مناسب از ظرفیت گردشگری خوراک‌ تبریز تاکید و اظهار کرد: تبریز با پیشینه فرهنگی و تاریخی بی مانند، ظرفیت‌های ویژه و ناشناخته‌ای در حوزه گردشگری خوراک دارد که می‌توان با بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها این کهن‌شهر تاریخی را به عنوان مقصد علاقه‌مندان به گردشگری خوراک معرفی کرد.

اسبقی با بیان اینکه گردشگری خوراک به‌ عنوان مکمل سایر حوزه‌های گردشگری نظیر گردشگری تاریخی، فرهنگی و طبیعت‌گردی عمل کرده و فرصت ایجاد بسته‌های متنوع گردشگری را فراهم می‌ سازد، یادآور شد: ترکیب تجربه غذاهای سنتی با بازدید از جاذبه‌های تاریخی در حوزه گردشگری متمایز و به‌یادماندنی برای گردشگران خواهد بود.

وی گردشگری خوراک را عاملی مهم در رونق اقتصادی دانست و افزود: گردشگری خوراک به دلیل ارتباط مستقیم با صنایع غذایی، خدمات رستورانی و تجربه‌های بومی می‌تواند به رشد اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان محلی و معرفی هویت فرهنگی شهر کمک شایانی کند.

اسبقی بر الزامات استفاده بهینه از ظرفیت غذاهای تبریز تاکید کرد و گفت: برای استفاده بهینه از این ظرفیت، توسعه زیرساخت‌های مرتبط، برگزاری رویدادهای بین‌المللی و معرفی غذاهای تبریز در سطح جهانی ضروری است.

وی همکاری بین دستگاه‌های مرتبط و بخش خصوصی به منظور زمینه‌سازی تحقق توسعه و رونق گردشگری خوراک تبریز را خواستار شد.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=1521

اخبار مشابه:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.