• امروز : شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 24 May - 2025

اطلاعیه ها

محموله ۴ میلیارد و پانصد میلیون ریالی لوازم آرایشی خارجی قاچاق در مرند کشف شد تجلیل از ووشوکار میانه ای آذربایجان شرقی نظارت مستمر بر عملکرد مدیران فنی و کنترل ناوگان حمل و نقل کالا و مسافر در استان یزد بیش از ۹۴ همت، ۱۱۹ میلیون دلار و ۳۹ میلیون یورو پروژه به بهره‌برداری می‌رسد اعمال قانون بر کامیون‌های حمل شن و ماسه بدون مجوز فعالیت در تبریز معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان منصوب شد غنی سازی حق مسلم و خط قرمز ماست/ تیم مذاکره کننده متخصص و باتجربه از حقوقمان دفاع می کنند جزییات ثبت نام کلاس اولی ها داشبلاغی سرپرست جدید اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملکان شد اعلام آمادگی دولت برای حمایت ویژه از طرح‌های خاص آذربایجان شرقی تولد یک تحول؛ منشور تحول روابط عمومی ایران تدوین شد تاکید بر افزایش ضریب حفاظتی ارسباران و دیزمار کشف قاچاق ۵۵ میلیون لیتر سوخت؛ دستگیری اعضای باند سازمان‌یافته در ایران تخریب یک ویلای مسکونی، تجاری غیرمجاز در باسمنج استاندار آذربایجان شرقی: چهره استان با توسعه فعالیت ها در بخش معدن متحول می شود

0

ستاد بازسازی عتبات عالیات آذربایجان شرقی، ریالی اعتبار دولتی ندارد

  • کد خبر : 17353
  • 03 خرداد 1404 - 13:32
آذربایجان شرقی رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات آذربایجان‌ شرقی گفت: ستاد بازسازی عتبات عالیات ریالی اعتبار دولتی ندارد و از محل نذورات و کمک‌های مردمی نیازهای مالی را بر طرف می‌کند.

به گزارش باخیش خبر ،علی داداش‌زاده، شنبه، سوم خرداد ماه، در نشست خبری اظهار کرد: از سال ۱۳۸۲ ستادهای بازسازی در سراسر کشور فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، اما استان آذربایجان شرقی یک سال پس از آن، به صورت خودجوش فعالیت‌های بازسازی را آغاز کرد. اولین اقدام ستاد بازسازی در استان، توسعه و بازسازی حرم مطهر امیرالمؤمنین (ع) بود که با هدف ساخت بزرگترین صحن و سرای به نام این بزرگوار انجام شد.
وی با بیان اینکه قبل از آغاز این پروژه، مساحت حرم امیرالمؤمنین (ع) تنها ۱۱ هزار مترمربع بود و سال‌ها مورد استفاده شیعیان قرار می‌گرفت، ادامه داد: به برکت ستاد بازسازی، این مساحت به ۲۲۰ هزار متر مربع افزایش یافت و این اقدام باعث شد که حرم امیرالمؤمنین (ع) پس از مسجد الحرام و مسجد النبی، بزرگترین بنای تاریخ اسلام شیعیان باشد.
وی خاطرنشان کرد: ستاد بازسازی در دو ماموریت عمده، ابتدا جذب و هدایت احسانات مردم را برای بازسازی حرم‌ها و اماکن مذهبی انجام می‌دهد و در دومین ماموریت آن، ساماندهی و سازماندهی مواکب اربعین حسینی را برعهده دارد. در طول ۲۲ سال فعالیت، این ستاد ۱۹۵ طرح بزرگ و کوچک را به اجرا درآورد که برخی از آن‌ها همچنان در دست اقدام است.
داداش‌زاده با بیان اینکه یکی از پروژه‌های بزرگ، ساخت صحن امام حسن مجتبی (ع) و دو فاز دیگر به منظور توسعه حرم امیرالمؤمنین (ع) در حال احداث است، گفت: همچنین استان آذربایجان شرقی در موضوع نیم ضریح تل زینبیه پیشقدم شده و اقداماتی در زمینه شستشو و روفه‌گری فرش‌های حرم امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) نیز انجام داده است.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات آذربایجان‌ شرقی یادآور شد: در زمینه خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی، استان آذربایجان شرقی پیشقدم‌تر از سایر استان‌ها است.
وی افزود: آذربایجان شرقی با جمعیتی چهار میلیون نفری، قرار بود سال گذشته به ازای هر نفر سالانه ۲۰ هزار تومان برای این ستاد جمع شود که مجموعا ۸۰ میلیارد تومان می‌شد. با این حال، به دلیل وقوع حوادث جبهه مقاومت و غزه و جمع‌آوری نذورات به سمت این مناطق، تنها ۲۵ درصد از مبلغ پیش‌بینی شده جمع‌آوری شد.
داداش‌زاده با بیان اینکه این استان همچنین با هدف فرهنگ‌سازی، چهار موکب را راه‌اندازی کرده است، گفت: همایشی با حضور نمایندگان مواکب اربعین حسینی شش استان، دوشنبه پنج خرداد ماه در سالن اجتماعات اوقاف و امور خیریه استان برگزار خواهد شد و مسئولین اجرایی و مدیران ۲۶۰ موکب فعال دعوت شده‌اند.
وی ادامه داد: در مواقع نیاز داوطلبانی از استان آذربایجان شرقی به مناطق مختلف اعزام می‌شوند تا در پروژه‌های مختلف از جمله گچ‌کاری، کاشی‌کاری، سیم‌کشی و سایر خدمات مشارکت کنند. /ایسنا

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=17353

برچسب ها

اخبار مشابه:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.