به گزارش باخیش خبر، ،سرهنگ اکبر محمدجعفری در تشریح این خبر اظهار داشت: با مراجعه شهروندی به پلیس فتا یکی از شهرستانها و با ارائه شکوائیه خود با بیان اینکه پیامکی با عنوان “پرونده شما به شورای حل اختلاف ارجاع گردید” دریافت کرده و پس از کلیک کردن برروی لینک مشاهده و طی مراحل، حساب بانکیاش خالی شده است.
وی افزود:در بررسی های اولیه مشخص گردید شهروند مالباخته جهت پیگیری پرونده، وارد لینک جعلی ارایه شده توسط مجرمان سایبری شده و با ارائه اطلاعات خواسته شده در عرض چند دقیقه طی ۵ مرحله متوالی از حساب بانکی وی مبلغ ۱ میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال برداشت غیرمجاز صورت می گیرد.
این مقام انتظامی تصریح کرد:بهمنظور رسیدگی به شکایت این شهروند و احقاقحق وی، بلافاصله کارشناسان پلیس فتا رسیدگی به این موضوع را در دستور کار خود قرارداده و پرونده اولیه در این خصوص تشکیل شد.
سرهنگ اکبر محمدجعفری گفت:با هماهنگی مقام قضائی و انجام اقدامات فنی کارشناسان پلیس فتا مبلغ ۱ میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال به حساب فرد مالباخته برگشت داده شد که در این خصوص پرونده تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارسال شد.
رئیس پلیس فتا استان تاکید کرد: شهروندان از باز کردن لینکهای دریافتی به صورت پیامک و یا در شبکههای اجتماعی که از طرف افراد ناشناس یا دوستان و آشنایان ارسال میشود، جدا خودداری کنند و به هیچ عنوان اطلاعات هویتی و بانکی خودشان را در فرمهای طراحی شده توسط مجرمان سایبری وارد نکنند.
وی ادامه داد: بر روی پیامک ها و لینک های جعلی ارسال شده تحت هیچ شرایطی کلیک نکرده و در صورتی که با موارد مجرمانه و مشکوک مواجه شدید مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir و یا تماس با مرکز فوریتهای سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش نمایند.