به گزارش باخیش خبر، در حکم صادر شده از سوی دکتر اعلمی خطاب به دکتر امینزاده آمده است:
«بنا به پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری و با توجه به مراتب تخصص، تعهد، و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم و با حفظ وظائف آموزشی و پژوهشی، بهعنوان «مشاور معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز» منصوب میشوید. امیدوارم با استعانت از پروردگار متعال و بهرهگیری از توان علمی و تجربی خویش در حسن انجام مسئولیت محوله موفق و مؤید باشید. توفیق و سربلندی روزافزون جنابعالی را از ایزد منان خواستارم.»
گفتنی است دکتر امینزاده قویفکر استادیار گروه کنترل دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر است.
انتشار بیش از ۱۵ مقاله علمی در ژورنالهای تخصصی در زمینه رباتیک، سیستمهای کنترل تحت شبکه و سیستمهای جراحی از راه دور، ارائه بیش از ۴۰ مقاله در همایشهای ملی و بینالمللی، تالیف بیش از ۱۰ عنوان کتاب و فصل کتاب تخصصی در حوزه بهینهسازیهای مبتنی بر الگوریتمهای تکاملی، جراحی رباتیک و اصول طراحی کنترلکنندههای غیرخطی از جمله سوابق پژوهشی دکتر امینزاده قویفکر به شمار میرود.
ثبت اختراع در حوزه روشنایی هوشمند، سابقه داوری در ژورنالها و کنفرانسهای معتبر ملی و بینالمللی و جشنوارههای داخلی، دبیری اجرایی و دبیری امور بینالملل و عضویت درکمیته علمی کنفرانس¬های شناخته شده و معتبر نظیر ICEE، ICCIA، PEDSTC، SGC و ICTEM، چندین سخنرانی تخصصی کلیدی و برگزرای کارگاه آموزشی در حوزه هپتیک و واقعیت مجازی در دانشگاههای داخل و خارج کشور بخش دیگری از سوابق علمی و پژوهشی دکتر امینزاده قویفکر به شمار میرود.
انتخاب بهعنوان استاد سرآمد آموزشی دانشگاه تبریز در سال ۱۴۰۳، ارتباط فعال با جامعه حرفهای IEEE (انجمن بین الملل مهندسان برق و الکترونیک)، عضویت ارشد (Senior Member of IEEE) و دبیری کمیته توسعه عضویت بخش ایران IEEE.، عضویت در هیأت رئیسه و دبیر بخش ایران IEEE در انتخابات سال ۲۰۲۵، ریاست کمیته حرفه¬ایهای جوان (Young Professionals)بخش ایران IEEE در ۲۰۲۴-۲۰۲۳ و راهاندازی رادیو «سفرهای الهامبخش(Inspiring Journeys)» از دیگر سوابق علمی و اجرایی دکتر امینزاده قویفکر است.
دکتر امینزاده مشاور معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز شد
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه تبریز، دکتر امیر امینزاده قویفکر؛ استادیار دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر بهعنوان مشاور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز منصوب شد.
- ارسال توسط : ناصر غلامی هوجقان
- 40 بازدید