• امروز : سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 22 July - 2025

اطلاعیه ها

چگونه از گزند گرمازدگی در امان بمانیم؟ جای هیچ گونه نگرای نیست/گندم و آرد مورد نیاز استان به‌طور کامل فراهم است تغییرات مثبت در مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک تبریز؛ امید به بهبود وضعیت مدارس افتتاح ۲ واحد مسکن مددجویی بهزیستی در هوراند پروژه‌های عمرانی اجرا شده در ورودی شرق تبریز اعزام مشمولان خدمت سربازی آذربایجان شرقی برداشت ۷کیلو خاویار از یک فیل‌ماهی ۷۰ کیلویی در جلفا تداوم افزایش دما در آذربایجان شرقی نبستن کمربند ایمنی جان بانوی جوان تبریزی را گرفت دیدار اعضای شورای تأمین شهرستان مرند با امام جمعه جدید اعزام داور بین المللی هیئت ووشو آذربایجان شرقی به مسابقات قهرمانی آسیا درخشش موی تای کاران بنابی در مسابقات موی تای انتخابی استان افزایش همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناوری مؤسسه دیم با دانشگاه تبریز آمار بازی ایران و بلغارستان؛ امضای اسماعیل نژاد پای شاهکار ایران برگزاری اردوی تیم ملی کشتی ساحلی نوجوانان کشور در لیلان

0

درصد آب تبریز از زرینه‌رود و نهند تأمین می‌شود

  • کد خبر : 16780
  • 28 اردیبهشت 1404 - 14:33
درصد آب تبریز از زرینه‌رود و نهند تأمین می‌شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: این استان روزانه به ۱۳ مترمکعب بر ثانیه آب نیاز دارد که سهم عمده‌ای از آن به مصرف شهر تبریز می‌رسد و منابع زرینه‌رود، نهند و چاه‌های دامنه شمالی سهند این نیاز را تأمین می‌کنند.

به گزارش باخیش خبر ،ابرهیم سلیمانی با اشاره به جمعیت تحت پوشش و نیاز گسترده آبی در استان اظهار کرد: آذربایجان شرقی روزانه به ۱۳ مترمکعب بر ثانیه آب شرب نیاز دارد که از این میزان، ۳.۵ مترمکعب به روستاها و مابقی به مصرف شهرها اختصاص می‌یابد.

وی با بیان اینکه کلان‌شهر تبریز با جمعیتی بالغ بر دو میلیون نفر بزرگ‌ترین مصرف‌کننده آب در استان است، افزود: از ۹.۵ مترمکعب بر ثانیه آب مصرفی در شهرها، ۶ مترمکعب به تبریز اختصاص دارد که ۵۰ درصد آن از زرینه‌رود، ۱۳ درصد از سد نهند و بقیه از چاه‌های دامنه شمالی  سهند تأمین می‌شود.
مدیرعامل آبفای استان در ادامه با اشاره به برنامه‌های شرکت برای ارتقای کیفیت آب روستایی گفت: ارتقاء تصفیه‌خانه‌ها در دستور کار سال جاری قرار گرفته و اقدامات مؤثری در این زمینه با همکاری مرکز پایش کیفیت آب انجام شده است.
وی افزود: هدف ما تأمین پایدار و باکیفیت آب شرب برای تمامی ساکنان استان، به‌ویژه در مناطق روستایی است.
سلیمانی خاطرنشان کرد: تأمین آب با کیفیت در شرایط تغییرات اقلیمی فعلی نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، توسعه زیرساخت‌ها و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در پایش و تصفیه است./انتهای پیام

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=16780

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.