به گزارش باخیش خبر ، دکتر محمدتقی اعلمی؛ رئیس دانشگاه تبریز طی سخنانی در ابتدای این جلسه اظهار کرد: مطالب مطرح شده در کرسیهای نظریهپردازی، موضوعات عمیق و بنیادینی هستند که باید با رویکرد علمی به این موضوعات پرداخت کنیم و خوشبختانه این نگرش در شورای کرسیهای ترویجی نظریه پردازی، نقد و مناظره دانشگاه تبریز حاکم است.
وی ادامه داد: ما بهعنوان اعضای این شورا مجموعهای از تخصصهای مختلف هستیم که بهصورت شکلی به موضوعات ورود پیدا میکنیم و باید کرسیهای ارائه شده، قبل از طرح در شورا، در گروه مربوطه دانشکده تأیید و سپس در شورا مطرح شود.
دکتر اعلمی با تأکید بر استقبال دانشگاه از موضوعات جدید مخصوصا از سوی اساتید جوان، خاطرنشان کرد: ما باید به اساتید جوان فرصت دهیم تا کرسیهای خود را در موضوعات مختلف از جمله مسائل اجتماعی و فرهنگی ارائه دهند.
وی با تأکید بر ضرورت قرار دادن فضا، بستر و تریبون در اختیار اساتید و دانشجویان، یادآور شد: ما معتقد هستیم دانشگاه باید محل تضارب آراء و نظرات باشد تا اساتید و دانشجویان بتوانند آزادانه و در چهارچوب قانون نظرات خود را ارائه دهند.
رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به حضور سرزده و غیرمنتظره رئیس جمهوری در نشست دانشگاههای برتر کشور، این حضور بیسابقه را نشاندهنده اهمیت جایگاه دانشگاه در منظومه فکری رئیس جمهوری دانست و گفت: دکتر پزشکیان همواره بر حل مشکلات کشور از طریق نظرات اساتید و کارشناسان تأکید میکند و ما نیز بر این باور هستیم که با ایجاد فضای تضارب آراء و افکار در دانشگاه، نقش دانشگاهیان را در حل مسائل و مشکلات جامعه، پررنگتر کنیم.
ضرورت تاثیر کرسی در حل مسائل جامعه
دکتر اصغر عسگری؛ معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز نیز طی سخنان کوتاهی گفت: آنچه که برای تأیید کرسیهای مطرح شده در این شورا حائز اهمیت است، تازگی موضوع، تخصص ارائه دهنده و میزان تاثیر و نقش موضوع در حل مسائل و مشکلات جامعه است.
براساس این گزارش، در این جلسه چهار کرسی ارائه شده توسط اعضای شورا مورد بررسی قرار گرفت.