• امروز : چهارشنبه, ۷ آبان , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 29 October - 2025

اطلاعیه ها

ارتقای سطح فرهنگی جامعه با نقش‌آفرینی فرهنگیان امکان‌پذیر است ترکیب بی‌نظیر راحتی و استایل با کفش‌های برتونیکس؛ انتخابی خاص برای بانوان و آقایان شیک‌پوش زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد افشاگری نماینده سابق مجلس درباره مخالفت ها با ورود واکسن گارداسیل و سونامی ویروس اچ‌ پی‌ وی/ گفتند شما می‌خواهید فساد و فحشا را گسترش دهید/ گفتند هر کس در چهارچوبها رابطه نداشت به درک بگذارید مریض شود!/ ویدئو چربی سوزی کچلی را درمان می کند اجرای طرح اتصال یا طاها در زیربخش‌های پوشاک با هدف توانمندسازی زنجیره تولید و اشتغال محلی یک فوتی در پی آتش سوزی تولیدی مواد پلاستیکی در تبریز محمد جواد قربانی از شهرستان ملکان به مقام نایب قهرمانی بوکس نونهالان ایران رسید رونمایی از پوستر نخستین فراخوان مقاله‌نویسی همایش بین‌المللی زینبیون در تبریز تصاویر انتقال صابر کاظمی به ایران درگیری پلیس برزیل با تبهکاران / ۶۴ کشته سفر در زمان؛ «شیرین» سریال نون خ در جلسه دفاع دکتری در ۳۸ سالگی/ عکس سفر در زمان؛ «مایکل جکسون» در حال صحبت با تلفن در خانه‌اش در لس‌آنجلس؛ سال ۱۳۵۱/ عکس هشدار جدی به والدین؛ ترفند کلاهبرداران در شبکه شاد/ ویدئو آلودگی هوا در خوزستان/ مدارس تعطیل، فعالیت ادارات با تاخیر

0

بهداشت و کیفیت نان کلید تأمین سلامت و رضایت شهروندان

  • کد خبر : 16396
  • 24 اردیبهشت 1404 - 9:02
بهداشت و کیفیت نان کلید تأمین سلامت و رضایت شهروندان

کارگروه آرد ونان به ریاست معاون استاندار وفرماندار ویژه شهرستان مرند و  با دبیری معاون رئیس سازمان ومدیر جهاد کشاورزی وبا حضور کلیه اعضای کارگروه در محل فرمانداری برگزار شد

به گزارش باخیش خبر، کارگروه آرد و نان به ریاست زاهد محمودی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مرند و با دبیری آقای الهیاری معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی، با حضور کلیه اعضای کارگروه در محل فرمانداری برگزار شد.

در این جلسه، موضوعات مهمی از جمله کیفیت آردها، شکایات مردم از نانوایان، مشکلات اقتصادی نانوایی‌ها و توقف پرداخت کمک‌های مالی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

الهیاری به کاهش محسوس سهمیه نان و عدم ایجاد سامانه خرید برای واحدهای آزادپز اشاره کرد و تأکید کرد که این مسائل موجب قاچاق و تهیه غیرقانونی نان شده است.

زاهد محمودی در این جلسه از وحدت رویه اعضای کارگروه تقدیر و تأکید کرد که نظارت بر عملکرد واحدهای پخت نان به‌طور مستمر ادامه خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=16396

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.