• امروز : یکشنبه, ۲۲ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 13 July - 2025

اطلاعیه ها

بازدید مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی از پروژه‌های آموزشی شهرستان هریس آغاز عملیات اجرایی سالن ورزشی در لاهیجان خسروشاه به نام سپهبد شهید محمد باقری پروژه جاده اوراسیا در منطقه آزاد ارس ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد برگزاری موفق نخستین نشست آنلاین کمیسیون دانش‌بنیان اتاق تبریز در بستر مرکز شتاب انتصابات جدید شرکت گاز استان آذربایجان شرقی در مسیر ارتقای خدمت رسانی حادثه‌ای عجیب در تبریز ؛ هجوم میمون‌های به قلب تبریز! پیروزی اینترمیامی با بریس مسی؛ ۱۰ گل در ۵ بازی! درخشش تیم کان خمر آذربایجان شرقی در مسابقات انتخابی تیم ملی روایت آهنگران از اخطاری که از امام گرفت نگرانی‌ها درباره «بی‌تفاوتی اجتماعی در ایران»؛ واقعیت‌ یا اغراق؟ بازداشت مأمور قلابی در بستان‌آباد کسب رتبه اول مخابرات شهرستان مرند در سطح استان آذربایجان شرقی مدیریت مصرف و اصلاح شبکه توزیع آب ضروری است اعمال سهمیه ایثارگران در کنکور برای خانواده شهدای حمله رژیم صهیونیستی طاها و علیسان؛ دو کودک، دو همسایه، دو رؤیای ناتمام

0

برداشت ۱۵۵۰۰ تن سیر از مزارع آذربایجان شرقی

  • کد خبر : 20201
  • 08 تیر 1404 - 13:26
برداشت ۱۵۵۰۰ تن سیر از مزارع آذربایجان شرقی
آذربایجان شرقی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی از برداشت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تن محصول سیر در این استان خبر داد.

به گزارش. باخیش خبر، جلال رحیم زاده با بیان اینکه در سال زراعی جاری حدود ۳۱۰ هکتار از اراضی زراعی این استان به کشت سیر تر و خشک اختصاص یافته بود، گفت: از این سطح کشت شده، ۱۱۰ هکتار بصورت سیر( تر) با متوسط برداشت ۵۰ تن در هر هکتار و ۲۰۰ هکتار بصورت سیر(خشک) با متوسط برداشت ۱۳ تن سیر خشک در هر هکتار اختصاص داشت.

وی با بیان اینکه از این سطح ، ۱۵ هزار و ۵۰۰ تن سیر برداشت شده است اظهار کرد: همه ساله برداشت سیر در این استان، از اوایل خرداد شروع و تا بیستم خرداد  ادامه می یابد.
وی گفت: در سال زراعی جاری شهرستان عجب شیر با ۱۵۰ هکتار بیشترین سطح زیرکشت را در استان به خود اختصاص داده بود و شهرستان های آذرشهر و بناب در رتبه های دوم و سوم قرار داشتند.
رحیم زاده افزود: برگزاری برنامه های آموزشی بصورت گروهی و انفرادی از جمله استفاده از بذرهای باکیفیت، مدیریت اصولی مزرعه، بهره گیری از روش های نوین آبیاری و مدیریت صحیح مصرف آب، استفاده از دستگاه های کارنده کشت مکانیزه جهت کشت این محصول، بازدیدهای کارشناسی و ارائه توصیه های فنی و همچنین تلاش در جهت تنظیم بازار فروش، از جمله اقدامات انجام گرفته توسط مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستانها در خصوص محصول سیر است.
وی تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی و حاصلخیزی خاک این استان، سیر تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار است و با توجه به اینکه محصول سیر از لحاظ اقتصادی قابل رقابت با محصولات سبزی و صیفی و سایر محصولات پرآب بر می باشد می تواند به عنوان یک محصول با مصرف آب کمتر در تناوب زراعی با سایر محصولات قرار بگیرد.
وی از کشاورزان خواست با توجه به پتانسیل خاص استان در حوزه کشاورزی، سیر را در تناوب با سایر محصولات در الگوی کشت خود به عنوان یک محصول کم آب و اقتصادی قرار دهند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی، در پایان افزود: محصول سیر یکی از محصولات پائیزه است که اکثراً از آب سبز پاییزه و زمستانه استفاده می کند و در فصل بهار با دو سه نوبت آبیاری با نوار تیپ یکی از محصولات کم مصرف آب سبزی و صیفی است.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=20201

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.