• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

تولید ۴ هزار محصول و ایجاد ۱۰ هزار کسب‌وکار در دانشگاه آزاد کارگاه آموزشی ژئوپارک گاسترونومی در ارس برگزاری رویداد “دمودی سرمایه‌گذاری” در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی تبدیل قطعه ۵ آزاد راه هشترود – مراغه به بزرگراه آماده‌باش کامل در بستان‌آباد برای میزبانی از تور دوچرخه‌سواری بین‌المللی ایران-آذربایجان پرداخت ۸۵۷ میلیارد ریال وام ازدواج و فرزندآوری در پالایش نفت تبریز همایش ملی همه برای ایران جوان در ارس برگزار شد نجات شهروند مراغه ای توسط پلیس مراغه از خود کشی دیدار مدیرعامل بانک تجارت کشور با رئیس اتاق بازرگانی تبریز برگزاری اردوی مشترک تیم ملی بزرگسالان وجوانان جودو بهره برداری از درمانگاه تخصصی شهیدمحمد حاج علیزاده سپاه مرند سی و هفتمین دوره تور بین المللی دوچرخه سواری ایران – آذربایجان ۶ الی ۱۰ خرداد جاری در ۵ مرحله برگزار می شود. تجلیل از برگزیدگان مسابقه فرهنگی دهه کرامت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کسب رتبه‌های برتر بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی توسط منتخبین آذربایجان شرقی معوقات یارانه‌ای نانوایان تبریز یکجا پرداخت شد

0

انصاری: زیان دفن غیراصولی پسماند در کشور نزدیک به ۱۰۷ همت است

  • کد خبر : 9001
  • 30 بهمن 1403 - 7:24
انصاری: زیان دفن غیراصولی پسماند در کشور نزدیک به ۱۰۷ همت است

تهران- باخیش خبر- معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: زیان دفن غیراصولی و غیراستاندارد پسماند در کشور نزدیک به ۱۰۷ هزار میلیارد تومان است و ابعاد مختلفی را از آلودگی آبخوان‌ها تا تهدید سلامت عمومی مردم در بر می‌گیرد.

به گزارش شامگاه دوشنبه باخیش خبر از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، شینا انصاری در پنجاه و سومین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که در ساختمان کوثر ریاست جمهوری و با حضور محمدجعفر قایم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور و حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور برگزار شد، اظهارداشت: وضعیت مدیریت پسماند در کشور با مشکلات عدیده ای رو به رو است و مشکلات در برخی نقاط نیز تبدیل به بحران شده است.

وی با اشاره به اینکه نزدیک به ۲۰ سال از تصویب قانون مدیریت پسماند گذشته است، افزود: در همین راستا دفتر مدیریت پسماند در سال ۹۸ تشکیل شد و مسئولیت های متعددی از جمله پیگیری و نظارت بر اجرای قانون مدیریت پسماند و پیگیری اقدامات مشترک در قالب کنوانسیون‌های بین‌المللی را بر عهده دارد.

وی تاکید کرد: از ابتدای تصویب این قانون ۵۲ جلسه کارگروه ملی برگزار شده است اما همچنان وضعیت مدیریت پسماند در بیشتر نقاط کشور قابل قبول نیست.

انصاری تصریح کرد: دفن غیراصولی پسماند علاوه بر اثرات منفی محیط‌زیستی، سلامت عمومی مردم را هم تهدید می‌کند. لذا برای حل این مساله نیازمند همکاری و هم افزایی هستیم.

وی مدیریت مصرف و کاهش تولید پسماند، اصلاح فرآیندهای بسته بندی محصولات، بازیافت اصولی پسماند، لزوم سرمایه گذاری در حوزه پسماند، شفاف سازی مسئولیت دستگاه‌ها و الزام آور کردن مصوبات کارگروه‌ها را از جمله موارد مهم و تاثیرگذار در این حوزه دانست که نیازمند همکاری و اقدام مشترک دستگاه‌های مرتبط است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: با توجه به تنوع اقلیمی کشور باید طرح‌های متناسب با اقلیم برای مدیریت پسماند در مناطق مختلف داشته باشیم و از ارائه نسخه واحد برای کل کشور پرهیز کنیم.

وی به لزوم تامین مالی پروژه ها و طرح های مدیریت پسماند شهرداری ها اشاره کرد و گفت: لازم است اصلاحیه نخست قانون مدیریت پسماند که در مجلس شورای اسلامی، مراحل نهایی را می‌گذراند، مورد بررسی قرار گیرد.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=9001

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.