• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

افزایش ۷درصدی حمل ونقل کالای توسط ناوگان حمل ونقل باری آذربایجان شرقی هدف‌گذاری برای اجرای ۱۱۰۵ کلاس با مشارکت مردم تولید ۴ هزار محصول و ایجاد ۱۰ هزار کسب‌وکار در دانشگاه آزاد کارگاه آموزشی ژئوپارک گاسترونومی در ارس برگزاری رویداد “دمودی سرمایه‌گذاری” در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی تبدیل قطعه ۵ آزاد راه هشترود – مراغه به بزرگراه آماده‌باش کامل در بستان‌آباد برای میزبانی از تور دوچرخه‌سواری بین‌المللی ایران-آذربایجان پرداخت ۸۵۷ میلیارد ریال وام ازدواج و فرزندآوری در پالایش نفت تبریز همایش ملی همه برای ایران جوان در ارس برگزار شد نجات شهروند مراغه ای توسط پلیس مراغه از خود کشی دیدار مدیرعامل بانک تجارت کشور با رئیس اتاق بازرگانی تبریز برگزاری اردوی مشترک تیم ملی بزرگسالان وجوانان جودو بهره برداری از درمانگاه تخصصی شهیدمحمد حاج علیزاده سپاه مرند سی و هفتمین دوره تور بین المللی دوچرخه سواری ایران – آذربایجان ۶ الی ۱۰ خرداد جاری در ۵ مرحله برگزار می شود. تجلیل از برگزیدگان مسابقه فرهنگی دهه کرامت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای

0

ارتباط پیچیده مغز با روده به پیش‌بینی ابتلا به اوتیسم کمک می‌کند

  • کد خبر : 2587
  • 11 آذر 1403 - 18:27
ارتباط پیچیده مغز با روده به پیش‌بینی ابتلا به اوتیسم کمک می‌کند

تهران- باخیش خبر- پژوهشگران در ترکیب میکروب‌ها و متابولیت‌های (مواد شرکت‌کننده در سوخت‌وساز سلولی) روده برخی نوزادان تفاوت‌هایی یافته‌اند که سال‌ها قبل از بروز علائم و تشخیص بیماری‌های عصبی‌رشدی مانند اوتیسم، ابتلای آن‌ها به این بیماری‌ها را نشان می‌دهد و اهمیت ارتباط مغز و روده را گوشزد می‌کند.

به گزارش گروه علمی باخیش خبر، وبگاه سای‌تِک‌دِیلی در گزارشی آورده است: غربال‌گری زودهنگام برای تشخیص اختلالات عصبی‌رشدی (مانند اوتیسم) کودکان به‌منظور یاری‌رساندن به آن‌ها در فراگیری مهارت‌های زندگی ضرورت دارد. آکادمی پزشکی اطفال آمریکا توصیه می‌کند همه کودکان از نظر تأخیر در رشد، غربالگری شوند؛ به‌ویژه آن‌هایی که به صورت نارس یا با وزن کم متولد شده‌اند.

پژوهشگران و پزشکان در حال طراحی ابزارهای ساده و مطمئنی هستند که بتوان با استفاده از آن‌ها نشانه‌های اولیه یا عوامل خطر یک بیماری را قبل از آشکار شدن علائم شناسایی کنند. غربال‌گری زودهنگام ممکن است خطر بیش‌تشخیصی (تشخیص یک بیماری که در طول عمر فرد علائمی ایجاد نکرده است) را در بر داشته باشد؛ اما فهم نیازهای رشدی کودک احتمالاً به خانواده‌ها کمک می‌کند که زودتر این نیازها را برطرف می‌کنند.

گروهی از پژوهشگران دانشگاه فلوریدا در آمریکا و دانشگاه لینشوپینگ در سوئد نقش میکروبیوم (همه ژن‌ها و توده سلول‌های میکروب مستقر در یک بخش ویژه در بدن) در ایجاد بیماری‌های گوناگون ازجمله بیماری‌های روانی، خودایمنی، چاقی، زایمان زودرس را بررسی کردند.

ارتباط پیچیده مغز با روده به پیش‌بینی ابتلا به اوتیسم کمک می‌کند

آن‌ها در پژوهشی که روی کودکان سوئدی انجام دادند، متوجه شدند میکروب‌ها و متابولیت‌های روده نوزادان (که هم در مدفوع و هم در خون بند ناف آن‌ها یافت می‌شوند)‌ به پیش‌بینی خطر ابتلای آن‌ها به بیماری‌های عصبی‌رشدی مانند اوتیسم کمک می‌کند.

به گفته آن‌ها می‌توان در بدو تولد نوزادان یا در سال اول زندگی آن‌ها و قبل از بروز علائم بیماری‌ها، وجود تفاوت‌ها را در ترکیب میکروبیوم روده آن‌ها تشخیص داد.

میکروبیوم در دوران کودکی دستخوش تغییرات بسیار زیادی می‌شود، از سیستم ایمنی بدن و تغییرات و رویدادهای زندگی تأثیر می‌گیرد؛ همچنین بر سیستم ایمنی بدن تأثیر می‌گذارد. عواملی مانند ژنتیک، محیط، شیوه زندگی، عفونت و داروها بر میکروبیوم اثر دارند.

این پژوهشگران معتقدند روده و مغز به صورت‌ پیچیده‌ای با یکدیگر مرتبط هستند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=2587

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.