• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد محموله ۴ میلیارد و پانصد میلیون ریالی لوازم آرایشی خارجی قاچاق در مرند کشف شد تجلیل از ووشوکار میانه ای آذربایجان شرقی نظارت مستمر بر عملکرد مدیران فنی و کنترل ناوگان حمل و نقل کالا و مسافر در استان یزد بیش از ۹۴ همت، ۱۱۹ میلیون دلار و ۳۹ میلیون یورو پروژه به بهره‌برداری می‌رسد

0

ارتباط میان انواع سردرد و افزایش خودکشی

  • کد خبر : 8621
  • 22 بهمن 1403 - 23:19
ارتباط میان انواع سردرد و افزایش خودکشی

تهران- باخیش خبر- یافته‌های یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که احتمال اقدام به خودکشی و خودکشی منجر به مرگ افراد مبتلا به انواع سردرد بیشتر است.

به گزارش گروه علمی باخیش خبر، وبگاه مِدیکال اِکسپرس در گزارشی آورده است: پژوهشگران دانشگاه آرهوس دانمارک دریافتند احتمال خودکشی افرادی که به میگرن، سردرد تنشی، سردرد پس از سانحه و سفالالژی اتونوم سه قلو مبتلا هستند، بیشتر است.

تقریباً ۶۶.۶ درصد افراد در سراسر جهان به سردرد و معمولاً هم‌زمان با آن به اختلالات روانی مبتلا هستند.

بر اساس پژوهش‌ قبلی، میگرن با افزایش افکار و اقدامات مربوط به خودکشی مرتبط است؛ اما داده‌هایی که درباره ارتباط همه انواع سردرد با افکار و اقدامات مربوط به خودکشی وجود دارند، محدودند؛ این موضوع بیانگر نیاز به کاوش بیشتر درباره خودکشی بیماران مبتلا به انواع سردرد بود.

یافته‌های پژوهش جدید نشان داد افراد مبتلا به سردرد، به طور هم‌زمان به میزان بیشتری از بیماری‌های جسمی و روانی از جمله سرطان، بیماری قلبی‌عروقی، بیماری مزمن انسداد ریه، سکته مغزی، ضربه به سر، اختلالات خلقی، اختلالات ناشی از مصرف مواد مخدر و سایر بیماری‌ها مبتلا هستند.

بر اساس این پژوهش، ارتباطی مداوم بین سردرد و افزایش خطر خودکشی مشاهده شد. در افرادی که به اختلالات خلقی یا اختلالات ناشی از مصرف مواد مخدر مبتلا بودند، این ارتباط کمتر بود؛ اما وجود داشت. افزایش خطر یاد شده، صرف نظر از جنسیت، سن، درآمد یا سابقه تحصیلی افراد دیده شد.

گزارش این پژوهش در جاما نورولوژی (JAMA Neurology) منتشر شده است.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=8621

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.