• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

انتخابات هیأت رئیسه و ارسال پیامک‌های تهدید آمیز برای نمایندگان شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد چرا میلیاردها میلیارد تومان بودجه به فدراسیون فوتبال می دهید؟/ پول را می گیرند، به ریش همه هم می خندند پاراکاراته کار آذربایجان شرقی بر بام آسیا ایستاد سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد

0

ارائه ۴ هزار فقره تسهیلات برای بهسازی بافت‌های فرسوده توسط بانک‌ها

  • کد خبر : 7607
  • 06 بهمن 1403 - 17:54
ارائه ۴ هزار فقره تسهیلات برای بهسازی بافت‌های فرسوده توسط بانک‌ها

تهران- باخیش خبر- معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در زمینه ارائه تسهیلات به بافت‌های فرسوده، بانک‌ها عملکرد خوبی نداشته‌اند، از ارائه فقط چهار هزار فقره تسهیلات در کل این بافت‌ها در کشور از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

عبدالرضا گلپایگانی روز شنبه در خاتمه نشست خبری در پاسخ به خبرنگار اقتصادی باخیش خبر افزود: این در حالی بود که مقرر بود سالیانه یکصد هزار بافت مسکونی در بافت‌های فرسوده ساخته شود و این مورد یک تکلیف قانونی بود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران تصریح‌کرد: مطابق قانون حفظ و احیای بافت‌های تاریخی ۲۵ درصد وام‌هایی که بانک‌ها در حوزه مسکن ارائه می‌دهند، باید به بافت‌های فرسوده اختصاص یابد.

گلپایگانی خاطرنشان‌کرد: در آخرین جلسه‌ای که با بانک مرکزی و مدیرعامل عاملان بانک‌ها برگزار شد، این نقیصه را خدمت رئیس جمهور عنوان کردیم.

وی ادامه داد: در جلسه آتی شورای عالی مسکن، رسیدگی به رونق ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده و اسکان‌های غیررسمی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

این مقام مسئول یادآور شد: آنچه به عنوان نوسازی سالیانه ۱۰۰ هزار واحد فرسوده عنوان می‌شود، مصوبه مجلس است.

وی با بیان اینکه این تسهیلات از دو محل پرداخت می‌شود، اظهار داشت: مورد نخست، وام معروف به تبصره ۱۸ و از محل خوداشتغالی است که حدود ۵۳۰ میلیون تومان بوده و فقط نزدیک به ۲ هزار و ۶۰۰ فقره از این محل پرداخت شده است.

گلپایگانی ادامه‌داد: مورد دوم، تسهیلات از محل موضوع جهش تولید مسکن است که به سازندگان داده می‌شود که در این زمینه نیز آنچه اعلام نیاز شده یک‌هزار و ۶۶۴ واحد است؛ براین اساس در مجموع حدود چهار هزار فقره وام به این منظور از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون پرداخت شده است. که رقم ناچیزی است.

وی در عین حال یادآور شد: همه آن ۱۰۰ هزار واحد پیشگفته نیز موکول به وام نیست.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اضافه‌کرد: استدلال بانک‌ها این است که وام ها حمایتی بوده و به اقشار کم درآمد (دهک‌های یک تا چهار) تعلق می‌گیرد، اما در بافت‌های فرسوده افراد خودمالکند.

وی با بیان اینکه به‌نظر می‌رسد یک کج‌فهمی در این زمینه شاهدیم، خاطرنشان‌کرد: افرادی که در بافت‌های فرسوده زندگی می‌کنند، هرچند مالک هستند، اما توان تخریب و نوسازی واحدهای خود را ندارند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=7607

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.