به گزارش باخیش خبر ، بر اساس الگوی کشت منطقه، امسال ۱۵۰ هکتار از اراضی حاصلخیز این شهرستان به کشت سیر اختصاص یافته است. با توجه به شرایط اقلیمی مناسب و بهرهگیری از روشهای بهروز زراعی، عجبشیر به یکی از قطبهای تولید سیر در استان آذربایجانشرقی تبدیل شده و نقش مؤثری در تأمین نیاز بازارهای داخلی ایفا میکند.
وی با اشاره به زمان کشت این محصول افزود:«عملیات کشت سیر در عجبشیر از تاریخ ۲۰ شهریور ماه آغاز و تا ۲۰ مهرماه ادامه داشته است. شرایط اقلیمی مطلوب، مدیریت اصولی مزرعه و استفاده از بذرهای با کیفیت موجب شده است تا متوسط عملکرد سیر تر در مزارع این شهرستان به ۵۰ تن در هر هکتار برسد؛ عددی قابل توجه که از توانمندی بالای کشاورزان منطقه حکایت دارد».
عسگری در ادامه اظهار کرد:
«سیر تولیدی شهرستان عجبشیر از کیفیت بالایی برخوردار است و با احتساب سطح زیرکشت و عملکرد میانگین، پیشبینی میشود امسال بیش از ۷۵۰۰ تُن سیر تر در عجبشیر برداشت شود؛ این موفقیت، نتیجه تلاش خستگیناپذیر کشاورزان پرتلاش و حمایتهای فنی و تخصصی کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان است.
گفتنی است شهرستان عجبشیر با اقلیم مناسب و خاک حاصلخیز، یکی از قطبهای رو به رشد تولید محصولات زراعی در جنوب استان آذربایجانشرقی به شمار میرود./انتهای پیام