• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

همایش ملی همه برای ایران جوان در ارس برگزار شد نجات شهروند مراغه ای توسط پلیس مراغه از خود کشی دیدار مدیرعامل بانک تجارت کشور با رئیس اتاق بازرگانی تبریز برگزاری اردوی مشترک تیم ملی بزرگسالان وجوانان جودو بهره برداری از درمانگاه تخصصی شهیدمحمد حاج علیزاده سپاه مرند سی و هفتمین دوره تور بین المللی دوچرخه سواری ایران – آذربایجان ۶ الی ۱۰ خرداد جاری در ۵ مرحله برگزار می شود. تجلیل از برگزیدگان مسابقه فرهنگی دهه کرامت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کسب رتبه‌های برتر بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی توسط منتخبین آذربایجان شرقی معوقات یارانه‌ای نانوایان تبریز یکجا پرداخت شد پدر سنگدل میانه ای ۳ پسر خردسالش را کشت/ و خود اقدام به خودکشی کرد کف‌سازی ۵۰۰۰ مترمربعی پیاده راه اراضی میدان تیر دفتر رئیس جمهور: بیمارانی که دکتر پزشکیان جراحی کرد، در سلامت کامل هستند رگبار و رعد و برق در نقاط مختلف کشور آیا شکستن قولنج منجر به آرتروز می‌شود؟ پیک کرونای جدید در راه ایران؛ این سویه چقدر خطرناک است؟

0

گزارش مرکز پژوهش های مجلس از بودجه رسانه ها در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر : 9022
  • 30 بهمن 1403 - 10:46
گزارش مرکز پژوهش های مجلس از بودجه رسانه ها در سال ۱۴۰۴

تهران-باخیش خبر-مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با انتشار گزارشی به بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور با تمرکز بر حوزه رسانه و فضای مجازی پرداخت.

به گزارش باخیش خبر از روابط عمومی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، دفتر مطالعات فرهنگ و آموزش این مرکز در گزارش « بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور” حوزه رسانه و فضای مجازی” آورده که لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، به‌عنوان دومین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت تنظیم شده است، حدود ۳۵.۹ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته که نسبت به سال گذشته که این عدد ۲۴.۸ هزار میلیارد تومان بوده، حدود ۴۳درصد افزایش داشته است.

در ادامه این گزارش ذکر شده که سهم اعتبارات دستگاه‌های رسانه از هزینه‌های عمومی دولت حدود ۰.۷درصد و سهم آن از حوزه فرهنگ حدود ۲۷درصد می‌باشد. حدود ۳۵.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما،حدود ۴۶۵ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (باخیش خبر) ، حدود ۱۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و حدود ۲۶ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما پیش بینی شده است.

در ادامه این گزارش تصریح شده که حدود ۳۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) و حدود ۲۴ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت در نظر گرفته شده است.

در بخش دیگری از گزارش مرکز پژوهش ها ذکر شده که در این لایحه، مبلغ ۸ هزار میلیارد تومان به‌عنوان درآمد برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات آن حدود ۴۳ هزار میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به‌عنوان درآمد برای خبرگزاری باخیش خبر پیش‌بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات آن حدود ۵۴۹ میلیارد تومان است.

در جمع بندی این بخش گزارش آمده که یافته‌های گزارش حاضر نشان می‌دهد با توجه به برآورد سهم برنامه‌های حوزه رسانه در جدول (۱۲) بخش دوم لایحه، مطابقت لازم با بخش اول لایحه وجود دارد؛ اما تامین مالی لازم برای تحقق برش یکساله تکالیف صدا و سیما در بند «الف» ماده (۷۷) قانون برنامه هفتم پیشرفت صورت نگرفته است.

مرکز پژوهش های مجلس پیشنهاداتی هم ارائه کرده است. در این بخش آمده که انجام تکالیف مشخص شده در جدول ۱-۱۶ ماده (۷۷) قانون برنامه هفتم پیشرفت مطابق محاسبات صورت گرفته نیازمند تفسیر روشن از عبارت «و این افزایش را در سنوات بعد از سال ۱۴۰۳ نیز پایه افزایش بودجه سنواتی قرار دهد» در تبصره این ماده است. در غیر این صورت تکالیف مندرج با توجه به افزایش قیمت تمام شده تولید محصولات رسانه‌ای برای سازمان صدا و سیما مقدور نخواهد بود.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=9022

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.