• امروز : جمعه, ۲ آبان , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 24 October - 2025

اطلاعیه ها

بارندگی صفر در ۲۱ استان/ ۲۲ سد به لحاظ موجودی مخزن اوضاع بحرانی دارند واکنش وزیر بهداشت به کیفیت واکسن آنفلوآنزای ایرانی قدم‌زدن‌های آرام «گرگ ایرانی» در دبی پس از نایب‌قهرمانی مسترالمپیا/ ویدئو آخرین جزئیات از وضعیت صابر کاظمی/ صابر کاظمی آماده انتقال به ایران احتمال عملیات زمینی آمریکا علیه «کارتل‌های مواد مخدر» واکنش وزیر دفاع ونزوئلا به تهدیدهای ترامپ محمدعلی فردین به همراه همسرش/ عکس انتشار تصویر تازه از محسن چاوشی هم‌زمان با قطعه «بامداد خمار» حال و هوای غم‌انگیز خانواده امید جهان در مراسم چهلم این هنرمند/ ویدئو گوگوش و برادرش؛ قاب خانوادگی از سال‌های طلایی موسیقی ایران امام زمان (عج) هنگام ظهور پیر است؟/ ندای آسمانی قبل از آمدن مهدی (عج) چه می گوید؟ حرکات خطرناک و عجیب جوان اسکیت سوار در بزرگراهی در تهران/ ویدئو تولد هشت مارمولک ایگوانا بدون وجود ایگوانای نر افزایش حیرت‌انگیز زنان سرپرست خانوار در ایران یک درمان ساده برای افت انرژی در پاییز

3

کیفیت کالاهای اساسی باید در کنار کمیت ارتقا یابد/ذخایر کالاهای اساسی استان در وضعیت مطلوب قرار دارد

  • کد خبر : 30010
  • 14 مهر 1404 - 16:22

به گزارش باخیش خبر، طاهر روحی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت کالاهای اساسی گفت: توجه به کیفیت در کنار کمیت، یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت اقتصادی استان است و این رویکرد می‌تواند ضمن پاسخگویی به نیازهای مردم، سطح سلامت جامعه را نیز […]

به گزارش باخیش خبر، طاهر روحی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت کالاهای اساسی گفت: توجه به کیفیت در کنار کمیت، یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت اقتصادی استان است و این رویکرد می‌تواند ضمن پاسخگویی به نیازهای مردم، سطح سلامت جامعه را نیز ارتقا دهد.

وی با اشاره به جایگاه استان در تولیدات غذایی کشور افزود: آذربایجان شرقی به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید مواد غذایی در کشور شناخته می‌شود و باید از این ظرفیت برای عرضه کالاهای سالم، استاندارد و باکیفیت استفاده کنیم.

روحی با تأکید بر اهمیت بهبود کیفیت کالای سبد خانوار اظهار داشت: استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی استان به‌ویژه دانشگاه تبریز در زمینه صنایع غذایی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای کیفیت آن به ویژه نان و سایر محصولات غذایی داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همچنین وضعیت ذخیره کالاهای اساسی در استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با مدیریت صحیح و هماهنگی دستگاه‌های متولی، ذخایر کالاهای اساسی در شرایط مناسبی قرار دارد و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همکاری دستگاه‌های اجرایی، نهادهای علمی و بخش خصوصی در کنار نظارت دقیق می‌تواند به بهبود کیفیت کالاهای اساسی منجر شود و در نهایت رضایتمندی مردم را به همراه داشته باشد.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=30010

اخبار مشابه:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.