• امروز : چهارشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 22 October - 2025

اطلاعیه ها

تشریح چالش‌ها و فرصت‌های حوزه زنان در نشست مشترک با مسئولان بسیج جامعه زنان تدارک ترسناک هواداران استقلال برای الوحدات اردن برای اولین بار در ایسلند «پشه» دیده شد تصویب فرایند اخذ فاینانس فاز اول خط ۲ قطار شهری در جلسه هیات دولت  استقبال گسترده قصه‌گویان از “روز کودک، روز قصه” در آذربایجان شرقی برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی و دانش‌آموزی در مبارک‌شهر ملکان پلیس مرندی، کیف حاوی پول و مدارک را به صاحبش بازگرداند شب عجیب لیگ قهرمانان اروپا/ کونته و سیمئونه له شدند! مجمع پرسپولیس به حد نصاب نرسید و لغو شد قیمت نفت / برنت ۶۲ دلار و ۲۸ سنت شد حمله جنسیتی و زن ستیزانه کریمی علیه المیرا شریفی مقدم/ ویدئو فیروز کریمی مجبور به عذرخواهی شد؛ تقصیر رسانه های بیگانه هاست سریال‌های ترکی روی فاز نشئگی | آزمایش کدام بازیگران مثبت شد؟ | خون‌بازی روی صحنه روایت‌های مبهم از بازداشت پژمان | از استوری همسر سابق تا اظهارات عجیب یک تهیه‌کننده نامرئی | پشت پرده بازداشت پژمان جمشیدی چیست؟ خطر شومینه برای ریه ها

3

کیفیت کالاهای اساسی باید در کنار کمیت ارتقا یابد/ذخایر کالاهای اساسی استان در وضعیت مطلوب قرار دارد

  • کد خبر : 30010
  • 14 مهر 1404 - 16:22
کیفیت کالاهای اساسی باید در کنار کمیت ارتقا یابد/ذخایر کالاهای اساسی استان در وضعیت مطلوب قرار دارد

به گزارش باخیش خبر، طاهر روحی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت کالاهای اساسی گفت: توجه به کیفیت در کنار کمیت، یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت اقتصادی استان است و این رویکرد می‌تواند ضمن پاسخگویی به نیازهای مردم، سطح سلامت جامعه را نیز […]

به گزارش باخیش خبر، طاهر روحی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت کالاهای اساسی گفت: توجه به کیفیت در کنار کمیت، یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت اقتصادی استان است و این رویکرد می‌تواند ضمن پاسخگویی به نیازهای مردم، سطح سلامت جامعه را نیز ارتقا دهد.

وی با اشاره به جایگاه استان در تولیدات غذایی کشور افزود: آذربایجان شرقی به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید مواد غذایی در کشور شناخته می‌شود و باید از این ظرفیت برای عرضه کالاهای سالم، استاندارد و باکیفیت استفاده کنیم.

روحی با تأکید بر اهمیت بهبود کیفیت کالای سبد خانوار اظهار داشت: استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی استان به‌ویژه دانشگاه تبریز در زمینه صنایع غذایی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای کیفیت آن به ویژه نان و سایر محصولات غذایی داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همچنین وضعیت ذخیره کالاهای اساسی در استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با مدیریت صحیح و هماهنگی دستگاه‌های متولی، ذخایر کالاهای اساسی در شرایط مناسبی قرار دارد و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همکاری دستگاه‌های اجرایی، نهادهای علمی و بخش خصوصی در کنار نظارت دقیق می‌تواند به بهبود کیفیت کالاهای اساسی منجر شود و در نهایت رضایتمندی مردم را به همراه داشته باشد.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=30010

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.