• امروز : دوشنبه, ۱۹ آبان , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 10 November - 2025

اطلاعیه ها

خداحافظی با خالی‌فروشی سکوهای برخط فروش طلا چرا نام خبرنگاران رسمی حذف و افراد غیرمجاز اضافه شدند دستگیری خانم دکتر قلابی حین عمل لیپوساکشن در منزل! دستگیری عوامل کشتار غیرمجاز الاغ در نزدیکی قزوین میدان دام جدید تبریز در آستانه بهره‌برداری/گام موثر شهرداری در ساماندهی چوبداران و بهبود مدیریت مشاغل شهری ناصر غلامی هوجقان از رکورداری احکام روابط عمومی ها تا عضو هیئت رئیسه فراخوان جایزه ملی «جوان سال ۱۴۰۴» منتشر شد برخی مدارس خوزستان تا پایان آبان تعطیل شد معرفی سایت معتبر استعلام لحظه‌ای قیمت طلای ۱۸ عیار دعوت از بانوی جوجیتسوکار استان آذربایجان‌شرقی به اردوی تیم ملی چرا امسال بارش پاییزی نداشتیم؟/ ویدئو دیدار احساسی رسول خادم با ناخدا هوشنگ صمدی و بیان سخنانی در وطن دوستی/ ویدئو اتفاقات زشت و زیبای هفته دهم لیگ برتر فوتبال+ جدول مهراد جم: برایم تصمیم گرفتند که از ایران بروم! آخرین سکانس حضور زلیخا در سریال یوسف پیامبر

3

کیفیت کالاهای اساسی باید در کنار کمیت ارتقا یابد/ذخایر کالاهای اساسی استان در وضعیت مطلوب قرار دارد

  • کد خبر : 30010
  • 14 مهر 1404 - 16:22
کیفیت کالاهای اساسی باید در کنار کمیت ارتقا یابد/ذخایر کالاهای اساسی استان در وضعیت مطلوب قرار دارد

به گزارش باخیش خبر، طاهر روحی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت کالاهای اساسی گفت: توجه به کیفیت در کنار کمیت، یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت اقتصادی استان است و این رویکرد می‌تواند ضمن پاسخگویی به نیازهای مردم، سطح سلامت جامعه را نیز […]

به گزارش باخیش خبر، طاهر روحی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت کالاهای اساسی گفت: توجه به کیفیت در کنار کمیت، یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت اقتصادی استان است و این رویکرد می‌تواند ضمن پاسخگویی به نیازهای مردم، سطح سلامت جامعه را نیز ارتقا دهد.

وی با اشاره به جایگاه استان در تولیدات غذایی کشور افزود: آذربایجان شرقی به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید مواد غذایی در کشور شناخته می‌شود و باید از این ظرفیت برای عرضه کالاهای سالم، استاندارد و باکیفیت استفاده کنیم.

روحی با تأکید بر اهمیت بهبود کیفیت کالای سبد خانوار اظهار داشت: استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی استان به‌ویژه دانشگاه تبریز در زمینه صنایع غذایی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای کیفیت آن به ویژه نان و سایر محصولات غذایی داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همچنین وضعیت ذخیره کالاهای اساسی در استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با مدیریت صحیح و هماهنگی دستگاه‌های متولی، ذخایر کالاهای اساسی در شرایط مناسبی قرار دارد و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همکاری دستگاه‌های اجرایی، نهادهای علمی و بخش خصوصی در کنار نظارت دقیق می‌تواند به بهبود کیفیت کالاهای اساسی منجر شود و در نهایت رضایتمندی مردم را به همراه داشته باشد.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=30010

اخبار مشابه:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.