• امروز : پنجشنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 29 May - 2025

اطلاعیه ها

هدیه ۷۰ میلیون تومانی برای نوزادان متولد ۱۴۰۴ پلیس بالاخره واکنش نشان داد/ فرزند نماینده مجلس چه کرد؟ احمدیان: امکان پیشرفت برای همه، ویژگی نظم جدید جهان خواهد بود اجرای ۷۲۰ کیلومتر فیبر نوری در تبریز نقد کتاب «سنجاق قفلی» نویسنده  بیش از ده کتاب در مرند+عکس،و فیلم خطاب دادستان میانه به پلیس این شهرستان ؛قاطعیت در سرکوب مخلان نظم عمومی الگویی برای برخورد سخت با اوباش حامل سلاح تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم استفاده از بهترین چمن و رعایت فوریت اجرای طرح خانواده های اهداء کننده، بزرگترین قهرمانان چرخه اهدای عضو هستند برگزاری مانور اطفای حریق جنگل و مراتع در ورزقان عارف: با حمایت دولت‌های ایران و تاجیکستان همکاری‌ بخش خصوصی دو کشور گسترش یابد رکابزن آلمانی فاتح مرحله سوم تور بین المللی دوچرخه سواری ایران-آذربایجان شد بازداشت عامل وحشت آفرینی در مجتمع مسکونی میانه/شرور با پرونده راهی دادسرا شد افتتاح دفتر واحد شناسایی دانشگاه علوم پزشکی اراک یافته های آماری عجیب در مورد ازدواج سفید/ ویدئو امین مرد سال والیبال کشور شد

0

کلاهبرداری ۲۰ میلیارد ریالی با رسیدساز جعلی تلفن‌همراه

  • کد خبر : 794
  • 03 آذر 1403 - 15:33
کلاهبرداری ۲۰ میلیارد ریالی با رسیدساز جعلی تلفن‌همراه

تهران- باخیش خبر- معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با اشاره به دستگیری شیادانی که به جعل پرداخت اینترنتی اقدام کرده بودند، گفت:‌ چهار متهم اصلی در بازجویی‌ها به ۲۰ میلیارد ریال کلاهبرداری از این طریق اعتراف کردند.

به گزارش باخیش خبر از پلیس، سرهنگ عبداله چولکی روز شنبه اظهار داشت: در پی وصول چندین فقره پرونده مبنی بر کلاهبرداری از شهروندان توسط باندی به روش استفاده از برنامه‌های رسیدسازهای جعلی تلفن همراه که کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری رسیدگی آن را در دستورکاری خود قرار دادند.

وی افزود: طبق بررسی‌ها مشخص شد متهمان از طریق سایت‌های مجازی برای خرید کالاهایی همچون تلفن همراه، تبلت، تلویزیون، لپ تاپ، پلی استیشن، سکه و مصنوعات طلا، مواد غذایی، لوازم خانگی، ظروف، موتورسیکلت، دام و… به فروشندگان مراجعه و اعلام می‌کردند کارت عابر بانک همراهشان نیست.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا ادامه داد: این افراد شیاد در ادامه از طریق درگاه‌های مجازی مبالغ کالاهای خریداری شده را پرداخت که بعد از نشان دادن رسید جعلی پرداخت اینترنتی در داخل گوشی به فروشندگان و دریافت کالاها، از محل متواری می‌شدند.

وی با بیان اینکه مالباختگان با بررسی حسابشان تازه متوجه کلاهبرداری و جعلی بودن رسیدهای ارائه شده می‌شدند، تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی چهار نفر از متهمان اصلی دستگیر شدند که در بازجویی‌های تخصصی به ۲۰ میلیارد ریال کلاهبرداری از این طریق اعتراف کردند.

سرهنگ چولکی با بیان اینکه متهمان پس از صدور قرار قانونی مناسب تحویل زندان شدند به شهروندان توصیه کرد: چنانچه با افراد طرف معاملات خود از طریق برنامه‌های مجازی آشنا شده‌اند و فرد خریدار واریز مبلغ معامله را از طریق درگاه‌های مجازی نظیر آپ،تاپ و.. ادعا می‌کند و وعده ارسال پیامک واریز را تا ساعتی دیگر می‌دهد، اکتفا و اعتماد نکنند بلکه باید با مراجعه به عابر بانک و بررسی موجودی حساب خود از واریز مبلغ معامله مطمئن شوند.

وی خاطرنشان کرد: شهروندان چنانچه با خریدار از طریق برنامه‌های مجازی خرید و فروش آشنا شده‌اند، به رفتارهای غیرمتعارف (پیشنهاد قیمت بالا و انجام معاملات در محل‌های غیرمعمول) حساس شده و دقت بیشتری در خصوص نحوه انجام معامله داشته باشند.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=794

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.