• امروز : پنجشنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 29 May - 2025

اطلاعیه ها

نقد کتاب «سنجاق قفلی» نویسنده  بیش از ده کتاب در مرند+عکس،و فیلم خطاب دادستان میانه به پلیس این شهرستان ؛قاطعیت در سرکوب مخلان نظم عمومی الگویی برای برخورد سخت با اوباش حامل سلاح تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم استفاده از بهترین چمن و رعایت فوریت اجرای طرح خانواده های اهداء کننده، بزرگترین قهرمانان چرخه اهدای عضو هستند برگزاری مانور اطفای حریق جنگل و مراتع در ورزقان عارف: با حمایت دولت‌های ایران و تاجیکستان همکاری‌ بخش خصوصی دو کشور گسترش یابد رکابزن آلمانی فاتح مرحله سوم تور بین المللی دوچرخه سواری ایران-آذربایجان شد بازداشت عامل وحشت آفرینی در مجتمع مسکونی میانه/شرور با پرونده راهی دادسرا شد افتتاح دفتر واحد شناسایی دانشگاه علوم پزشکی اراک یافته های آماری عجیب در مورد ازدواج سفید/ ویدئو امین مرد سال والیبال کشور شد والیبالیست تبریزی بهترین استعداد والیبال کشور انتخاب شد ۸اتباع غیرمجاز در میانه با همکاری شهروندان جمع آوری شد المپیاد مقدماتی فوریتهای پزشکی قطب شمال‌غرب کشور در تبریز تور دوچرخه سواری ایران- آذربایجان یک رویداد اثرگذار ورزشی و فرهنگی است 

0

ویتامین دی را با همراه با مواد غذایی مصرف کنید

  • کد خبر : 6745
  • 21 دی 1403 - 23:39
ویتامین دی را با همراه با مواد غذایی مصرف کنید

تهران- باخیش خبر- عضو هیات علمی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه درد و شکستگی های استخوانی، ضعف عضلانی و خستگی می‌تواند علائمی از کمبود ویتامین دی باشد، گفت: بهترین زمان مصرف ویتامین دی در طول روز و همراه با مواد غذایی است.

به گزارش باخیش خبر از وبدا، دکتر سحر روان شاد در گفت وگویی، ویتامین دی را دسته ای از ویتامین های محلول در چربی و موثر در جذب عناصر ضروری بدن و از جمله کلسیم برشمرد و افزود: علائم کمبود ویتامین دی در بدن می تواند موجب درد و شکستگی های استخوانی، ضعف عضلانی، خستگی و نقص سیستم ایمنی و در مقابل وجود مقدار کافی این ویتامین می تواند تامین کننده سلامت سیستم ایمنی و قلبی عروقی بدن باشد.

وی در خصوص نحوه اندازه گیری این ویتامین و تعیین مقدار مناسب آن در بدن هم گفت: کمبود ویتامین دی با اندازه گیری سطح این ویتامین در خون مشخص می شود و سطح نرمال آن در مطالعات مختلف متفاوت گزارش شده اما، اکثر مطالعات سطوح بین ۲۰ تا ۴۰ را طبیعی در نظر می گیرند.

روان شاد پیرامون علل کمبود ویتامین دی نیز اظهار کرد: علل مختلفی برای کمبود ویتامین D عنوان شده که از جمله‌ی آن می توان به کمبود مصرف این ویتامین در رژیم غذایی، کمبود جذب این ویتامین در بدن و کاهش در معرض آفتاب قرار گرفتن اشاره کرد.

این متخصص بیماری های داخلی افراد مستعد کمبود ویتامین دی را شامل افراد مسن و کودکان، افراد دچار سوء تغذیه، زندگی در مناطق با آفتاب کم و پوشش زیاد، افراد چاق، مصرف داروهایی که سبب کاهش جذب این ویتامین می شود و پوست تیره برشمرد و خاطر نشان کرد: منابع غذایی ویتامین دی می تواند شامل شیر، ماست، ماهی، تخم مرغ و میوه های خشک باشد، همچنین بیشتر افراد با مصرف روزانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ واحد ویتامین دی در روز از کمبود این ویتامین مصون خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: تامین ویتامین دی با قرار گرفتن بیش از حد در معرض آفتاب توصیه نمی شود، زیرا این شیوه می تواند سبب عوارض جدی مانند افزایش ریسک ابتلا به سرطان پوست شود. همچنین با توجه به اهمیت این ویتامین در سلامت افراد، سطح این ویتامین در فواصل زمانی مشخص مخصوصا در افراد مستعد کمبود این ویتامین، توسط پزشک اندازه گیری شود.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=6745

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.