• امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 9 July - 2025

اطلاعیه ها

آزاد ارمکی: باید کاملا از روی صدا وسیما عبور کرد / نمی‌توان از آن ها انتظار تلاش برای تقویت همبستگی ملی را داشت محافظت از کبد با مصرف این ویتامین ها سرقت نافرجام از طلافروشی در ملکان تضمین سلامت مغز با مصرف این ویتامین ها تحول چشمگیر فضای بصری اراضی میدان تیربا کاشت پارک ۳ هکتاری کشت ۴۸۷ هکتاری کلزا در اسکو برگزاری جلسه جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در شهرستان مرند کدام بیماری‌ ها افسردگی زا هستند؟ خدمات سوخت رسانی بی وقفه در شرایط بحرانی توسط شرکت پخش فرآورده های نفتی ناحیه ویژه میانه قابل تقدیر است هریس سومین شهر خنک کشور شد تدوین سند جامع توسعه فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد ارس کلید خورد اطلاعیه فدراسیون کاراته جهت ثبت نام در لیگ سری آ مالزی دیدار فرمانده انتظامی شهرستان میانه با شهردار به مناسبت روز شهرداری و دهیاری نظارت میدانی مدیر کل برمحیط زیست مراغه تصویب طرح توسعه شهر خمارلو با رویکرد غالب گردشگری

0

نیمی از شتاب‌نگارهای کشور قدیمی هستند

  • کد خبر : 3979
  • 19 آذر 1403 - 17:57

تهران- باخیش خبر- سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تاکید بر اینکه یک‌هزار و ۵۵۰ ایستگاه شتاب‌نگار در سطح کشور فعال است، از ضرورت جایگزینی شتاب نگارهای قدیمی با شتاب‌نگارهای برخط خبر داد.

به گزارش باخیش خبر از وزارت راه و شهرسازی، «غزال راهب»‌ افزود: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با ثبت، پردازش، تجزیه و تحلیل داده‌های زمین لرزه کشور و ارائه آن به جامعه علمی، در حوزه شبکه شتاب نگاری فعال است.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه‌داد: هم‌اکنون یک‌هزار و ۵۵۰ ایستگاه شتاب‌نگاری فعال در سراسر کشور وجود دارد که یکی از کارهایی که این شبکه انجام می‌دهد سیستم پاسخگویی سریع در هنگام رخداد زلزله است.

راهب در بیان ویژگی‌های سیستم پاسخ سریع به زلزله، توضیح داد: از آنجایی که در زلزله‌های بزرگتر از ۶، گسیختگی ناشی از زمین‌لرزه به صورت نقطه‌ای نیست و در زلزله‌های بزرگتر از هفت ریشتر حتی می‌تواند بین ۸۰ تا ۱۰۰ کیلومتر از زمین گسیخته شود، از طریق توسعه دستگاه‌های شتاب نگار، پاسخ سریع به زلزله در لحظه انجام می‌شود و دقایقی بعد از زلزله می‌توان این امکان را به‌وجود آورد تا نیروهای امدادی به سمت نقاط نزدیک گسیختگی زلزله گسیل شوند تا امدادرسانی به سرعت انجام شود.

به گفته وی، پاسخ سریع به رخداد زلزله یکی از اتفاقات مهمی است که در حوزه مدیریت بحران می تواند رخ دهد و نیروها را به سمت نقاط واقعی هدایت کند.

این مقام مسئول تصریح‌کرد: این شبکه نیازمند تجهیز و به روز رسانی دائمی دارد. نیمی از شتاب‌نگارهای ما شتاب‌نگارهای قدیمی هستند که به مرور باید با شتاب‌نگارهای نسل جدید و برخط جایگزین شوند.

به گزارش باخیش خبر، در جدیدترین زلزله به وقوع پیوسته در کشور، ۱۵ آذر دو زلزله با بزرگی ۵.۶ در ساعت هفت و ۳۲ دقیقه و ۴.۸ در ساعت هفت و ۵۳ دقیقه در ایستگاه گلگیر خوزستان ثبت شد که بعد از آن پس لرزه های دیگری نیز به ثبت رسید. تعداد ۲۰ ایستگاه شتابنگاری زلزله در استان‌های خوزستان، چهارمحال بختیاری و ایلام شتاب بالای ۱۰ سانتی متر بر مجذور ثانیه ثبت کردند که نشان از پراکندگی وسیع این زلزله داشت.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=3979

اخبار مشابه:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.