• امروز : چهارشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 22 October - 2025

اطلاعیه ها

برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی و دانش‌آموزی در مبارک‌شهر ملکان پلیس مرندی، کیف حاوی پول و مدارک را به صاحبش بازگرداند شب عجیب لیگ قهرمانان اروپا/ کونته و سیمئونه له شدند! مجمع پرسپولیس به حد نصاب نرسید و لغو شد قیمت نفت / برنت ۶۲ دلار و ۲۸ سنت شد حمله جنسیتی و زن ستیزانه کریمی علیه المیرا شریفی مقدم/ ویدئو فیروز کریمی مجبور به عذرخواهی شد؛ تقصیر رسانه های بیگانه هاست سریال‌های ترکی روی فاز نشئگی | آزمایش کدام بازیگران مثبت شد؟ | خون‌بازی روی صحنه روایت‌های مبهم از بازداشت پژمان | از استوری همسر سابق تا اظهارات عجیب یک تهیه‌کننده نامرئی | پشت پرده بازداشت پژمان جمشیدی چیست؟ خطر شومینه برای ریه ها سرانجام آمریکایی‌ها به ترامپ جایزه صلح دادند حذف ارز ترجیحی انسولین: کمبود، افزایش قیمت، عوارض بلند مدت دیابت چرا کشف تریاک در ایران ۵۰ درصد کاهش یافت؟ شاخص آلودگی هوای تبریز امروز سه شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ نوین: با این وضع خط آهن خاوران تا پنج سال آینده هم تمام نمی‌شود

2

غذاهای تبریز مهمترین مولفه جذب گردشگری است

  • کد خبر : 1521
  • 06 آذر 1403 - 22:31
غذاهای تبریز مهمترین مولفه جذب گردشگری است

باخیش خبر – رییس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان تبریز گفت: غذاهای لذیذ این کهن شهر مولفه مهم و تاثیرگذار در جذب گردشگران داخلی و خارجی است.

رامین اسبقی روز سه شنبه در جمع فعالان حوزه گردشگری تبریز، تنوع و تعدد بی نظیر غذایی این شهر را فرصتی بسیار مطلوب و جذاب برای گردشگران دانست و افزود: می توان با تبلیغات مناسب و شناسایی این غذاها از طریق رسانه ها و به خصوص شبکه های اجتماعی، تبریز را به مقصدی ایده‌آل برای توسعه گردشگری خوراک در ایران تبدیل کرد.

وی بر لزوم بهره‌برداری مناسب از ظرفیت گردشگری خوراک‌ تبریز تاکید و اظهار کرد: تبریز با پیشینه فرهنگی و تاریخی بی مانند، ظرفیت‌های ویژه و ناشناخته‌ای در حوزه گردشگری خوراک دارد که می‌توان با بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها این کهن‌شهر تاریخی را به عنوان مقصد علاقه‌مندان به گردشگری خوراک معرفی کرد.

اسبقی با بیان اینکه گردشگری خوراک به‌ عنوان مکمل سایر حوزه‌های گردشگری نظیر گردشگری تاریخی، فرهنگی و طبیعت‌گردی عمل کرده و فرصت ایجاد بسته‌های متنوع گردشگری را فراهم می‌ سازد، یادآور شد: ترکیب تجربه غذاهای سنتی با بازدید از جاذبه‌های تاریخی در حوزه گردشگری متمایز و به‌یادماندنی برای گردشگران خواهد بود.

وی گردشگری خوراک را عاملی مهم در رونق اقتصادی دانست و افزود: گردشگری خوراک به دلیل ارتباط مستقیم با صنایع غذایی، خدمات رستورانی و تجربه‌های بومی می‌تواند به رشد اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان محلی و معرفی هویت فرهنگی شهر کمک شایانی کند.

اسبقی بر الزامات استفاده بهینه از ظرفیت غذاهای تبریز تاکید کرد و گفت: برای استفاده بهینه از این ظرفیت، توسعه زیرساخت‌های مرتبط، برگزاری رویدادهای بین‌المللی و معرفی غذاهای تبریز در سطح جهانی ضروری است.

وی همکاری بین دستگاه‌های مرتبط و بخش خصوصی به منظور زمینه‌سازی تحقق توسعه و رونق گردشگری خوراک تبریز را خواستار شد.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=1521

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.