• امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025

اطلاعیه ها

انتخابات هیأت رئیسه و ارسال پیامک‌های تهدید آمیز برای نمایندگان شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد چرا میلیاردها میلیارد تومان بودجه به فدراسیون فوتبال می دهید؟/ پول را می گیرند، به ریش همه هم می خندند پاراکاراته کار آذربایجان شرقی بر بام آسیا ایستاد سیندرلای فلسطین در ایران؛ از تجریش گردی تا ملاقات با عراقچی | هدیل العیان کیست؟ الیف شافاک در رمان جدیدش « رودهای آسمان» از حافظه آب سخن می گوید صنعت مرگ در ایران؛ هم پرسود و هم کشنده/ ویدئو مرعشی: ایران درخاورمیانه قادر به ایفای نقش کلیدی می باشد ورزقان، شایسته یک تیم فوتبال پرقدرت هیچ تغییری از نظر کمیت و قیمت در نان یارانه‌دار استان اردبیل وجود ندارد آیین رونمایی از الواح ثبتی میراث طبیعی و میراث ناملموس فرهنگی شهرستان اسکو مراسم عطر افشانی گلزار شهدا در مرند به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر ویتامینی که تاثیر شگفت‌انگیز روی مغز دارد اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تامین تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی تفاهم‌نامه فاینانس ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ قطارشهری تبریز منعقد شد

0

سکته مغزی و بیماری‌های قلبی‌عروقی؛ آخر خط مصرف نوشیدنی‌های شیرین

  • کد خبر : 3988
  • 19 آذر 1403 - 18:27
سکته مغزی و بیماری‌های قلبی‌عروقی؛ آخر خط مصرف نوشیدنی‌های شیرین

تهران- باخیش خبر- دانشمندان دریافتند که مصرف بیش از حد شکر افزوده‌ شده، به‌خصوص در نوشیدنی‌های شیرین، خطر سکته مغزی (آنوریسم) و ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی را افزایش می‌دهد.

به گزارش گروه علمی باخیش خبر، وبگاه مِدیکال اِکسپرس در گزارشی آورده است: سوزان جانزی (Suzanne Janzi)، یکی از اعضای گروه پژوهشی گفت: بارزترین یافته ما وجود رابطه متفاوت بین منابع مختلف شکر افزوده و خطر ابتلا به بیماری قلبی‌عروقی است.

بیشتر سازمان‌های بهداشت عمومی، محدود کردن مصرف شکر را به‌منظور محافظت از دندان‌ها و بهبود رژیم غذایی توصیه می‌کنند. قبلاً شواهد محدودی درباره تأثیر مصرف شکر بر بیماری‌های قلبی‌عروقی وجود داشت. این بیماری‌ها عامل اصلی مرگ‌ومیر و بیماری در اروپا هستند و تغییر رژیم غذایی، راهی نسبتاً آسان برای کاهش خطر ابتلا به آن است.

دانشمندان دانشگاه لوند در سوئیس قصد داشتند دریابند مصرف شکر بر خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی تأثیر می‌گذارد یا خیر و اینکه آیا مصرف انواع مختلف قند این خطرات را تغییر می‌دهد یا خیر.

آن‌ها دریافتند مصرف نوشیدنی‌های شیرین از دیگر شکل‌های شکر برای سلامتی مضرتر است: مصرف نوشیدنی‌های شیرین به صورت چشمگیری خطر سکته مغزی ایسکمیک، نارسایی قلبی، فیبریلاسیون دهلیزی و آنوریسم آئورت شکمی را افزایش می‌دهد؛ این در حالی است که خوردن گاه‌به‌گاه غذاهای شیرین چنین تأثیری بر بدن ندارد.

جانزی در توضیح دلیل این مساله گفت: شکر مایع موجود در نوشیدنی‌های شیرین، در مقایسه‌ با شکل‌های جامد شکر، معمولاً سیری کمتری ایجاد می‌کنند و به طور بالقوه به مصرف بی‌رویه منجر می‌شود؛ ضمن اینکه افراد غذاهای شیرین را معمولاً گاه‌به‌گاه و در محیط‌های اجتماعی یا مناسبت‌های خاص مصرف می‌کنند؛ اما ممکن است نوشیدنی‌های شیرین را به طور منظم مصرف کنند.

دانشمندان دریافتند افزایش مصرف قند بر بیماری‌های قلبی‌عروقی مختلف تأثیر می‌گذارد و افزایش خطر ابتلا به نارسایی قلبی در افرادی که شاخص توده بدن آن‌ها طبیعی است را به دنبال دارد.

گزارش این پژوهش در مجله فرانتی‌یرز این پابلیک هلث (Frontiers in Public Health) منتشر شده است.

لینک کوتاه : https://bakhishkhabar.ir/?p=3988

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.